You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hangi İmamhatiplerdensiniz..?

Hangi İmamhatiplerdensiniz..?

....Envarül-Âşîkîn....
Cvp: RE: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalış çalış çalış oku oku oku? sonunuz belli yine degülücük

neymıs sonumuz sölede bilelim.....(herkes sen dııl unutma)
......Yaradan rahmetini kahrından üstün saydı ne olurdu halimiz gözyaşı olmasaydı?....(N.F.K)

hani bir yanımız
dökülür kanımız
yanıyor canımız
yanma dur diyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
Ben biraz geç kalmışım galiba gülücük evet inşirah heryerde ufak bizden gülücük biz nisan'la aynıyız.. Bu arada hoşbuldum ortak gülücük
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çalış çalış çalış oku oku oku? sonunuz belli yine degülücük

İşte buna katılmıyorumShy Ben umutluyum sonumuzun değişeceği konusunda.. Karanlığın en koyu olduğu yer sabaha en yakın olan yermiş yeterince koyu bi karanlıktayız dimi..Sabah yakındır yani..Wink hem sonumuz aynı bile kalsa Rabbimizin ilk emri "oku" dur.O'nun hatırına yine okunur Shy
Daha dokunmadan kurudu irem,
Çöllere bitürlü yağamıyorum,
Siyah gözlerine benide götür,
Artık bu yerlere sığamıyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
turkuaz inşirahın kaderi bugülücük sühim aferim okumaya devam edin inş. tayyip amca sizlere bi kıyak yaparda siz mezun olana kadar hem başörtüsü hemde katsayı problemi ortadan kalkar
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Valla abi hakkaten doğru söylüyosun!... İşimiz tayip in kıyağına kaldı!... Adam kendi kızını sorunsuz Amerikalarda okutsun!
Baklalım daha ne kadar beklicez bu kat sayı engelinin kalmasını ve başörtüsü yasağının kalmasını!...
Yani artık öyle alıştı ki millet bu başaörtüsü sorununa resmen ''aman ne olcak açın gitsin'' diyen sayısı her geçen gün artıyo!... Ya bu öyle kolay bişey mi? ilim istediğin taktirde her şekilde tahsil edilir! he disanız amaç ilim değil diploma açıkçası millet aç gözlü olmuş derim!... Ya insanın içinde iman oldumu gerekirse Allah ında izniyle taşı sıkar suyunu çıkartır! Bnce kısacası okumaktan önce Ahalak ve Maneviyat! Tabiki okumakta önemli ama neden önemli elin gavuruna el açmamak için önemli!
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Cvp: Hangi İmamhatiplerdensiniz..?
kağıthane imam hatip lisesi 1998 1999 mezunuyum. arkadaşlarımı bekliyorum 11/d
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sühim aferim sana yapabildiğin kadarını yapmaya bakıcaksın allah yardımcınız olsun bizden geçti zaten artıkgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Allah razı olsun abi.. saolasın! 1 dönem bişey yapamadan geçti 2 dönem çalışçam inş zatenmecbur, yoksa sınıfta kalıcam galiba:D
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
neredn nereye:D forumdan foruma atlamak böle bişi oluomus demekki tatil geldi de tadına baktım:D antalyhaa anadolu ihL son sınıf ögrencisiym..tanıdık varsa özele bekliorumWink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.