You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hamile eşe tekme tokat dayak!

Hamile eşe tekme tokat dayak!

köyün delisi
RE: Hamile eşe tekme tokat dayak!
"keske bir tokat yiyecek kadar sevilseniz ve keske tokat atabilecek kadar disilesebilseniz"
demiş emre yılmaz gülücük
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Hamile eşe tekme tokat dayak!
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"keske bir tokat yiyecek kadar sevilseniz ve keske tokat atabilecek kadar disilesebilseniz"

kimmiş o gelsin bi dövim bakim sevgiden mi oluyomuş iconicon
Bunu ilk beğenen sen ol.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:"keske bir tokat yiyecek kadar sevilseniz ve keske tokat atabilecek kadar disilesebilseniz"

kimmiş o gelsin bi dövim bakim sevgiden mi oluyomuş iconicon

laf etti bal kabaaa koy tabaa ye sabaaa derler ya reyyan icýn
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:yuhhh bide o adama geri döndü

neden böyle bir adama geri dönerlerki...ya artık o evlilikten hayırmı gelirmi yaaa

ya gidecek ikinci bir yeri yoksa ne yapsın?
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

neden böyle bir adama geri dönerlerki...ya artık o evlilikten hayırmı gelirmi yaaa

tamda ben onu yazacaktım reyhan. Hadi gidecek yeri yoksa diye. Bence birleşmeleri iyi olmuş inşallah kadın eşine İslamı tam anlamı ile öğretir. Onun bu davranışı kendisine çok büyük mükafaat kazandırmıştır. Allah herkese huzur mutluluk versin. Başta bu çifte.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
QuEeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
_reyhan_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

tamda ben onu yazacaktım reyhan. Hadi gidecek yeri yoksa diye. Bence birleşmeleri iyi olmuş inşallah kadın eşine İslamı tam anlamı ile öğretir. Onun bu davranışı kendisine çok büyük mükafaat kazandırmıştır. Allah herkese huzur mutluluk versin. Başta bu çifte.

AMİN QuEeN kardeşim bende oyle düşünüyorum oyle herşey bitiversin demekle bitmiyordur heralde en azından bi kaç defa şans vermeli ondan sonra gene olmazsa o zamn düşünmek gerek ayrılmayı
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.