You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hamd-ı sena olsun!

Acemi Üye
Hamd-ı sena olsun!
Bilimsel gerçekler ve verilerle konuşmak suç olmuş...
yalan dolan uydurma hurafeler din olmuş yazık...
Yazık bu barış dini ne yazık...
ben yalana dolanla karşı illa doğruları yazarak tartışmayı meyil ederim.Yanlış varsa kanıtlar getirilir.Bizde amenna deriz...
konu bütünlüğüne bakarız. Münazarayı dinlerken objektif olma sonunda akla mantığa ve bilinen kaynak ve kitaplarla yolu görme insanlık şiarıdır.
Bir doğruyu tahditlemek hakkın önünü kesmektir.

Hakaret yok, sövme yok sadece bilimsel kaynak verileri koyarak konulara bakmak suç olmaması gerek...
Uyanma zamanıdır artık...
İKRA etme secde edip düşünme akla bakıp olanlarla rükü etme ve dik olarak hakkın önüne kıyam ile durma zamanıdır...
Tekrardan herkese merhaba...
bakalım sövmeden hakaret etmeden doğrular verilerle konuştuğumuz için 2. yasaklamamız ne vakit ola...
vesselam.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
RE: Hamd-ı sena olsun!
İlimci was here ?

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: Hamd-ı sena olsun!
Askim This post is so Great and Nice Askim

Hakaret yok, sövme yok sadece bilimsel kaynak verileri koyarak konulara bakmak suç olmaması gerek...
Uyanma zamanıdır artık...
İKRA etme secde edip düşünme akla bakıp olanlarla rükü etme ve dik olarak hakkın önüne kıyam ile durma zamanıdır... Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.