SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bildiğimiz halleyden pasta sandım
Öyle zaten yemen lazım halley olup olmadıgını anlaman için

Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bildiğimiz halleyden pasta sandım

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bende bildiğimiz halleyden pasta sandım

aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:böyle resmi koymakla bitmio biliosunuz demi
insan yapar da çağırır canım aaaa herşeyi de biz mi sölicez

) böyle yaparsan uçar gelirim hehhe:sırıtık:
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla yemek benim en hassas noktam (4 gündür ağzıma bişey almamış olsamda:sırıtık: boykottayım) böyle yaparsan uçar gelirim hehhe:sırıtık:
SEVİNÇ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:abla yemek benim en hassas noktam (4 gündür ağzıma bişey almamış olsamda:sırıtık: boykottayım) böyle yaparsan uçar gelirim hehhe:sırıtık:
Gel bi hele bir aylık doyurur yollarım sen yorma kafanı şeker...:sırıtık:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bana kaldımı yaa ondan bende yiycem yapmaya eribniyom bi hamarat çıksında yapsın bana bi zahmet
hepsini ben yicem
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.