You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hakkınızı Helal Edin..

Hakkınızı Helal Edin..

MüslümAnarşist
Hakkınızı Helal Edin..
Birkaç saat önce ölümle burun buruna geldim.. Azrail (a.s) hepimize selam söyledi, ayağınızı denk alın dedi.. Hakkınızı helal edin.. Çok kötü bir 5 saniye yaşadım..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Hakkınızı Helal Edin..
Helal olsun ateşdevrimi gülücük Allah korumuş..

güzel fikir bu arada gülücük
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
AZRAİL YOKLADI SENİ YANİ GEÇMİŞ OLSUN ÖLÜM HAK

BENİM VARSA HELAL OLSUN SENDE ET
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yaf bi keresinde bana da olmuştu annemle şiddetli bi kavga yapmıştık suçlu bndim ama öle bişi oldu ki anlatılcak gibi deil bi nebze de olsa anlıyorum halinden kardeş..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: Hakkınızı Helal Edin..
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Birkaç saat önce ölümle burun buruna geldim.. Azrail (a.s) hepimize selam söyledi, ayağınızı denk alın dedi.. Hakkınızı helal edin.. Çok kötü bir 5 saniye yaşadım..

ya ilginç bir deneyim ve ürpertici imla

bana da oldu, bir kaç sefer, çok merak ettim, özel değilse hemen paylaşsana ciddiyim...

Büyük geçmiş olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-06-2008, Saat:03:28 AM, Düzenleyen: seminal.
köyün delisi
Cvp: RE: Hakkınızı Helal Edin..
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
atesdevrimi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:LÜTFEN KONUŞMALARIMIZA DİKKAT EDİLİM.POLEMİK YARATMAYLIM.GÜZELLİKLE ŞİKAYETİNİ ANLAT.

yaw olan biteni görüyosun bir de çıkmış şikayetini anlat diyosun var ya deliriyorum burda ..

BEN SANA GÜZELLİKLE İKAZDA BULUN DİYORUM.

zehracım ateşdevrimi haklı..gayet ciddi bi konu açılmış ve kafa geçiliyor..hiç hoş değil..uyarılması gereken kişi de ateşdevrimi değil..
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-06-2008, Saat:02:59 AM, Düzenleyen: Nizam-ül Mülk.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
bazı msj silindi bilginize umarım bunada takmassın ateş konun cıvımasın diye sildim bilgine
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.