You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
HAK DİN İSLAM
Arkadaşlar Elhamdülillah Müslümanım ama iblis gerçekten aşrı vesvese vermeye başladı bana hak dinin İslam olduğunu kanıtlarıyla anlatırmısınız , ayrıca Resulullah s.a.v son peygamber olduğunuda
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: HAK DİN İSLAM
aslında müslüman olduğunu zannediyorsun. ama Kuranın doğruluğundan şüphe eden müslüman değildir.
ne gariptirki anne babalığı beceremeyenler ruh sağlığı bozuk çocuklarını gizlemek için hiperaktif deyip normalmiş gibi gösteriyorlar.
şüpheyle ve imansızlıkla dinden çıkanlarda buna vesvese ismini takıp, kurana inanmıyorum ama müslümanım diyorlar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
beşer sen ne yazdığının farkında mısın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Bunu Kendin Arastirmalisin Bence..Eğer İnaniyorsan Gerçekten Ama Şeytan Vesvese Veriyor Şüpheye Düşüyorum Diyorsan..Mutlaka Senin Yaşam Biçiminde Bir Sıkıntı Vardır..Mesela Günah Olan Şeyleri Sürekli Yapıyor Bundan Zevk Aliyorsundur..Dinimizin Yasakları Emirleri Sana Ağır Geliyordur...Çok Ucuk Bir Arkadaş Cevren Vardır..Dini Bilgin Çok Ama Çok Zayıftır.. Hayatında Birtakım Sıkıntılar Yasiyorsundur..İsyan Halindesin Çoğu Zaman..Seni Hayırlı İşlere Teşvik Edecek Bir Arkadaşın Yada Yakının Yoktur..Cuma Namazlarina Gitmiyorsundur Vs Vs..Halboyle Olunca Seytanda Bunu Fırsat Biliyor..
Ben Bu Örnekleri Verirken Tahmin Ettim Sadece Sen Boylesin Demiyorum...
Bu Başlığı Acmandaki Sebepte Biseylerden Etkilenmek İstiyorsun..Tam Manasıyla İnanmak İstiyorsun Ama Kafan Çok Karışmış Şüpheye Dusmussun..Arastir Oku Öğren İyi İnsanlarla Muhabbetin Olsun Camiye Git Umarım Huzura Erişirsin..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
kalbe vesvese gelir
bu insanı dinden çıkarmaz beşer
her önüne gelene
kafirsin, münafıksın, namazdan muafsın gibi oturduğun yerden fetva verme
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Hak dinin islam olduğunu düşünmezsen şeytan sana neden vesvese verecekki.(Burdan anlayabilirsin)Ayrıca Zakir Naik detaylı bir şekilde anlatıyor.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
Ben Suna Katılmıyorum Durumu Bu Olan Bir İnsanı Direkt Olarak Kafir İlan Edip Yardım Çağrısını Geri Çevirmek Vicdansizliktir. ..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.