You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

_HAFIZ_
RE: hafızlık..?
kıymetini bilmeyene zaten böylesi hafızlık nasip olmaz. böyle hafızlığa ulaşmak hakikaten zordur. çaba ister. onca zahmete katlanıp onca çalışmalar yaptıktan sonra insan zaten onun kıymetini de otomatik biliyo. yıllarca uğraşıp tek başınıza bi bina yapsanız aman yıkılırsa yıkılsın der msnz? hiç bi insan demez bunu o yüzden o hafızlığa ulaşan kıymetini de bilir zaten mesele oraya ulaşmakta... türkiyenin bi çok yerinde kurslarla bağlantı içindeyim bu alana giren gençlerin ne yazık ki yüzde 95i dökülüyo. kursların eğitim kalitesi ve talebelern kalitesi son derece düşük ne yazık ki
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Tek başınıza yapamazsınız evet arkanızda sizi destekleyenlerde olmalı.Bu nimet sorumluluklarıda getirir normal bir insan gibi hesap vermezsiniz hesabı ayrıntılı olur.Eğitim kalitesi neden düşüyor hocam sizce?
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
_HAFIZ_
eğitim kalitesinin düşmesinin en büyük sebebi 28 şubat süreci. bu süreçte zaten kurslar tamamen boşaltılmış ve bugün hala ayakta duran kursla o süreçte büyük yaşta insanların resmi kayıt yaptırmalarıyla ayakta kalmış. ondan sonra kurslara gönderilen talebeler de sanayi de çırak olacağına çöpçü olacağına ya da sokakta hovardalık yapacağına kursta dursun diye gönderilmiş kapasitesi vasat öğrenciler. bu böyle de geldi gidiyo işte. kuran kurslarına talep fazla değil ve kursların maddi durumları ortamları genelde çok kötü olduğu için de veliler kurslara göndermeyi istemiyor pek. ancak son yıllarda kuran kurslarına ciddi yatırımlar yapan iş adamları çoğaldı. şu an istanbulda bayrampaşada otelden daha lüks gördüğünüz zaman ağzınızın açık kalcağı bir kuran kursu devam ediyor. organizeleri mükemmel. hocaları da iyi şu son bi iki sene aşırı derece talep var ve kapasitesi büyük kalabalık bi kurs. geçen sene yalovadaki yarışmada türkiye ikincisi oldular fakat bu seneki talebeleri dinlemeye gittim en iyi talebenn bile elle tutulur sağlamlığı yok. işte bu bahsettiğim süreçten bugüne gelen bişey. ancak diyanetin sistemi de kadrosu da ve programları da ciddi anlamda düzeliyo. inş gelecekte çok güzel olacak.
elbet bir gün öleceksin imamın eline düşeceksin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.