nisanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konunun ehemniyetini öğrendikten sonra dışarı çıkarken kullanmıyorum.Çok önemli bir konu inş. herkes bu uyarıya uyar.Allah razı olsun canım.
ECMAİN ALLAH SENDNE RAZI OLSUN CANIM...
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
nisanur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bu konunun ehemniyetini öğrendikten sonra dışarı çıkarken kullanmıyorum.Çok önemli bir konu inş. herkes bu uyarıya uyar.Allah razı olsun canım.
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok güzel bir mevzu zehracım
Allah razı olsun
ter kokmayalım diye deodorant sıkıp dışarı çıkan bayanlar bir daha düşünürler inşaallah...
BEN BAZEN SÜRÜYORUM YAW
sürmessin artık
hani şu koku önleyen ama kokusuz ürünler var ya
onlar iyi bu anlamda
ama onlarda damarları tıkayıp kiste sebep olabiliyorlarmış...
ewet akrabamızın başına geldi malesef
giderayak işlerim var bitirilecek, 
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:çok kullanırdı o bu tür kokuları doktorda bi kızdı iyi yaptın bak gördünmü sonucunu demiş işte şimdi iyi ama 6 ayda bir kontrolleri var
mumlu kokular gözenekleri tıkıyomuş canım

Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAKKATEN ENTERESAN HEEE....BU DA BAĞA DERSOLSUN DEMİŞ YA TEMEL..O KARDEŞİMİZ DE BÖYLE DEMİŞİR HERHALDE...NEYSE.ALLAH HAYIRLI ŞİFALARVERSİN...
GERÇİ BN DE KULLANIYORDUM ARADA STİCK OLANLARIDAN....SPREYLER FAZLA KOKUYOR DİYE AMA ...SEVİM ABLACIM KULLANDIĞIN YÖNTEMİ HER DAİM KULLANMAMIZ GEREKTİĞİNİ UNUTUYORUM...HATIRLATMA OLDU...SAĞOLASINN....ALLAH RAZI LSUN...
SEN DEN DE ZEHRACIMMM
PAYLAŞIMIN OK FAYDALIYDI

sevim zeynep Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fbetülll Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HAKKATEN ENTERESAN HEEE....BU DA BAĞA DERSOLSUN DEMİŞ YA TEMEL..O KARDEŞİMİZ DE BÖYLE DEMİŞİR HERHALDE...NEYSE.ALLAH HAYIRLI ŞİFALARVERSİN...
GERÇİ BN DE KULLANIYORDUM ARADA STİCK OLANLARIDAN....SPREYLER FAZLA KOKUYOR DİYE AMA ...SEVİM ABLACIM KULLANDIĞIN YÖNTEMİ HER DAİM KULLANMAMIZ GEREKTİĞİNİ UNUTUYORUM...HATIRLATMA OLDU...SAĞOLASINN....ALLAH RAZI LSUN...
SEN DEN DE ZEHRACIMMM
PAYLAŞIMIN OK FAYDALIYDI
paylaşmak kolay da ciğerim muhatab bulmak zor
alabilen ve verebilen
ne mutlu ki şu duanla gönlümü tazeledin
Allah razı olsun
edinleim de paylaşanımız çok olsun inşaallah...

..ecmain olsunn....inşALLAH bu gibiler hiç uygulamamızdan ayrılmaz
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.