You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Hadis Konusuna Açıklık Getirelim..

Hadis Konusuna Açıklık Getirelim..

Forumcu
RE: Hadis Konusuna Açıklık Getirelim..
Bu Hadislere göre Kuran'ın dışında haram yoktur.Şimdi nasıl kadınlarla el sıkışmayı , müzik dinlemeyi , resim yapmayı haramlaştıracaksınız. Tabi ki mezheplerin Uydurma hadislerine başvurduğunuzu biliyoruz.Oysa bu hadislerin yargılarına göre Kuran dışında Peygamber hiçbir şeyi haram kılmadı. Yani bu hadislerin yargısına göre sizin Peygamberin dediğiniz o hadisler, Peygamberin hadisi değildir.Allah'tan Beni Affetmesini Dilerim ki Peygamberin hadisleri diye Bir çok konu açtım.

KONU DEVAM EDİYOR LÜTFEN YORUM YAZMAYIN.
[/quote]

Kuran'ın dışında haram yoktur.Şimdi nasıl kadınlarla el sıkışmayı , müzik dinlemeyi , resim yapmayı haramlaştıracaksınız. Tabi ki mezheplerin Uydurma hadislerine başvurduğunuzu biliyoruz.Oysa bu hadislerin yargılarına göre Kuran dışında Peygamber hiçbir şeyi haram kılmadı.

Bu yazının altına:

Peygamberimiz Kur'an dışında hiçbir haram getirmemiştir.
Kur'ana aykırı tüm haramlar arap din adamları tarafından getirilmiştir.
diyerek:
imza : SEYİTHAN....
Degerli SEYİTHAN Kullanicisi Jan 2010 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
RE: Hadis Konusuna Açıklık Getirelim..
Tek korkum Allah'a dır kardeşim.neden korkayım bu yazılarından.aşağılamıyorum..kimseye dinsiz demem ne haddime uyarıyorum gittiğin yolun ne kadar yanlış olduğunu göstermeye çalışıyorum.ehli sünnetin yolundan çıkmaman duasıyla kardeşim...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.