You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: HADİS
ve aleyküm selam

kardeşim hadisin mana yönünden müslümanlar açısından bir sıkıntısı olmadığından delil aramaya gerek yoktur inşallah

Rabbimin HABİBİM DEDİĞİ bir kulunun sevgisini ,hiç bir beşer tartacak ilme,derinliğe,muhabbete sahip olamaz ,,,,

Rabbim doğrusunu bilir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: HADİS
Ahir(Allah) geriye doğru gidecek olursak.....hesap mizanı yaratmak istedi.....kıyamet yaratmak istedi....Allah senin torunlarını yaratmak istedi torunlarını yaratmadan önce oğlunu yaratmak istedi oğlunu yaratmadan önce seni yaratmak istedi.....Allah o nurun cismini yaratmak istedi....Allah Hz.Ademi yaratmak istedi....Allah peygamberimizin nurunu yaratmak istedi....Evvel(Allah)

(Evvel)Allah yaratmak istedi kendine aşık bir nur aracı oldu Allah'ın yaratmak istediklerine ve herşey yaşandı bitti Allah nezdinde(Ahir)

o halde hadis neden sahih olmasın elbette doğrusunu Allah bilir
uzudıya yazmak uzun iş olacak şakirt

Seni aramam için beni uzağa attın,
Alemi benim beni kendin için yarattın...
Üstad N.f.k

''Allah dostu odur ki,nefsine tek pay biçmez;
Kırk yıl bir ekşi ayran özler de onu içmez.''
(Üstad N.F.K)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.