Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
hadı bakalım ustekı üyeye meslek bulalım:D
hadı bakalım ustekı üyeye meslek bulalım:D
ilk binilen refref olucak. ikincisi burak olucak. ben öyle istiyorum. canım öyle istedi.

ya dostum bak, sen bu işlerden anlıyan bir kişisin. bu hayvancık bir tasvirdir, ben bunu başka bir yerde yazdım. mesele inandığım gibi olma şartı olduğu için, sen şimdi yarın öyle bir işe girişsen, mirac hadisesinden sonraki denemelerin bir çoğunda olduğu gibi, inandığın şekille, yani bir uzay aracıyla gitmen gerekir. inanma nedir. işte gördüğün seni ikna edebilecek en makul şey.
şimdi sen inanç olarak burağa inanıyorsun. ama dışardan birisi sana seslense "burak geldiii" dese mi deli dersin yoksa "uzak gemisi (ufo) gördüm " dese mi daha inanılr olur. mesele ne? işte mesele, senin inandığın surette bir araç olması. bir hayvanın mekkeden bir adım atarak kudüse varması mı daha mantıklıdır, yoksa, hayvan sureti verilmiş bir uzay aracının ışık hızı ile mekkeden kudüse 1 salisede varması mı daha akla yatkındır. bence ikincisidir. öyle zaten ya. neyse işte.

burda isimler üzerinde şekiller üzerinde durmak gerekrizdir.
Önemli olan burada, bir insanı alıp semavi yolculuğa başlatmaktır. gerisi hikayedir. hikayedeki araç buraktır. ister sonradan aktarma istasyonunda refrefe bin, ister başka bir şeye bin, neyse işte. ismi ne olursa olsun. cebrail de yanarım filan diyor ya, neyse bak girmeyecem o konuya.
burak buraktır ve refreften daha işlevseldir. bitti. nokta. kasma. canımı sıkma. huysuz ihtiyarın teki olur gelirim bak. dellendirme beni.
ama burak olsun refref olsun Cebrail (as) da bir yerde kalıyor...huzura sadece Resulullah (sas) çıkıyor...demekki neymiş huzura hiçbir arac ile çıkamıyormuşsun
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
hemşire.
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi