You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

hadı bakalım ustekı üyeye meslek bulalım:D

hadı bakalım ustekı üyeye meslek bulalım:D

Allame
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: hadı bakalım ustekı üyeye meslek bulalım:D
düzeltseydin ya eline mi yapışırdı. gülücük

güzel bi meslek buldum sana: Burak. Sen Burak ol ki, insanlar,... işte bak ne derin meslek buldum sana. Wink

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
burak olmak öyle kolay mı

hem onu allah dilerse olur
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
yok sen burak ol da, dileme işini Allaha bırak gene.
sen vesile olucaksın.
vesile olucağın kişiler bulur zaten seni.
düşünsene ne deli bi meslek.
Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
zor bi meslek değil aslında, şartları sağlamanı önleyen tek bi zor tarafı var, melek olmak. isim olarak sağlıyorsun.
hani bişey vardı ya, hatırlar mısın. yazılı kurallar aslında kelimeler üzerinden artları değiştiren bir şey. anlamadın. dur.

görev şartı ne? melek olmak. sen nesin? meleksin. dur şimdi aynı değil deme. hani bir şey oluyor da onu rüyaya tahvil ediyorsun sonra o şey olmuyor ya. hani o misali.

görev zor da değil. işte belli aralarla muhtemelen haftada bir kaç gün filan yolcular gelicek aracı hazırlıycaksın, yolculukta nezaret ediceksin dönüceksin. keyifli bi meslek aslında.

gençlere öneririm.

inşallah demene ben de amin diyerek eşlik ediyorum. görek duamız ne kader tesir ediyor ya da edemiyor. gerçi olmayacak duaya amin denmez. ama bu olmayacak değil, sınırda yani. kuralları eğip büktüm biraz ama.

neyse.

yakıştı. buraksın sen artık benim gözümde. çünkü ben bişeyi dilediğim zaman oldu gözüyle bakıyorum. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
meslekten çok görev demek daha uygun oldu...herkesin buraklık görevi olmalı zaten bence...

olmayacak duaya amin denmez diye birşey olduguna inanmıyorumgülücük hangi duanın olup olmayacagını biz biliyormuyuz hayır...ozaman her duaya amin demek lazım kimin amin'i kabul olur bilemeyiz dimi ...

ama burak olmaktansa burakla birlikte giden yolcu olmak daha güzel...neticede burak biryerden sonra geri dönmek zorunda kalıyor

Bunu ilk beğenen sen ol.
Allame
ı-ıh. geri dönmüyor. onsuz hiç bir yere gidemezsin. tüm yolculukta yanında yer alıyor.
ben hadisleri kontrol etmedim ama, öyle olması zaten daha mantıklı değilmi. 7 kat göğe çıkıyorsun sonsuz mesafeye gideceksin e tabiyki bir araç olması lazım yoksa daha ışık hızını bile geçemezsin. burak mecbur olucak başka çare yok.
tee en yakın gökten seni alıcak, tüm yolculuğuna eşlik edecek, gene en yakın göğe (bu evrenin son noktası) gelip bırakıcak. yoksa tek başına yapamazsın. mümkün diyil. ı-ıh. olmaz öyle şey. öyle bi hadis var deniyorsa uydurmadır inanmam. ayet gelsin görek. Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ben buraktan sonra refref ile devam edilgini biliyorum hangimiz yanlış biliyor acaba gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
)) tamam toparlıyorum o zaman )

benim bildigim şu...göğün belli bir yerine kadar burakla çıkılıyor daha sonra burak orda kalıyor refrefle devam ediliyor refrefde bir yerde kalıyor Tabi cebrail (a.s) yani melekde kalıyor...en sonunda bilin bakalım Hz Muhammed (sas) Rabbine neyle ulaşıyor ? hangi vasıtayla...hadi düşünün biraz

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.