You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
GÜZEL SÖZLERE
EsSelamuAleykumveRahmetullahiveBereketuhu
Bismillahirrahmanirrahim

Kardeslerim

"Her öğrendiğim bilgiyi diğer insanlara da öğretmeyi elbette arzu ederim. Ama beni övmemeliler. Aldığım sevap bana yeter." (İmam Şâfîî) "

"Zenginlerle sohbet ederken aziz, fakirlerle sohbet ederken zelil ol. Zira zenginlere karşı izzetli davranman tevazû, fakirlere karşı zilletli davranman şereftir." (Ebû Osman Hîrî)

"ALLAH'a dost olan, hiçbir şekilde dünyaya dost olamaz; dünya dostu olan, asla Hakk'ın dostu olamaz." (Ebû İshak)

"Tasavvuf, dostun kapısı önünde diz çöküp eşiğine baş koymaktır, kovsa bile." (Ali Rûdbârî)

"Kişi, şu dört hasletten gâfil olmamalıdır: Birinci doğru söz, ikinci doğru iş, üçüncüsü samımı dostluk, dördüncüsü emanete sadâkatla riayetkâr olmak." (Ebu Ali Sakafî)

"Haramı terk eden cehennemden kurtulur, şüpheli olan şeyleri terk eden cennete gider, helalın fazlasını terk eden ALLAH'a erer." (Ebû Ali Dekkâk)

"Dünya bir deryâ, âhiret sahil, gemi takva, bütün insanlar da yolcu." (Ebû Ya'kub İshak)

[Resim: allahmuhammedduais5.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: GÜZEL SÖZLERE
Zenginlerle sohbet ederken aziz, fakirlerle sohbet ederken zelil ol. Zira zenginlere karşı izzetli davranman tevazû, fakirlere karşı zilletli davranman şereftir." (Ebû Osman Hîrî)
hepsi anlamlı fakat en çok bu hoşuma gitti.sağolasın
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
eyw bılader Wink

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
Haramı terk eden cehennemden kurtulur, şüpheli olan şeyleri terk eden cennete gider, helalın fazlasını terk eden ALLAH'a erer." (Ebû Ali Dekkâk)
teşkler abii allah razı olsun senden..gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.