You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Güvenlik konseyi kararı......!!!!!!!

Güvenlik konseyi kararı......!!!!!!!

Cezalı Üye
RE: Güvenlik konseyi kararı......!!!!!!!
Zehan kardeş....

Tüm arap dünyasında , Irak dahil, cihad yapıyorum diyerek diğer müslümanların kimlerin maşası olduğu mazeret değil....

Irakta kafa kesen IŞİD liler SÜNNİ MÜSLÜMANLAR MI...??? EVET...

Gerisi boş laf.....

Bugün tüm islam alemi batıya göre EĞİTİM VE KÜLTÜR DÜZEYİNİN ÇOK DÜŞÜK olduğu bir gerçek iken ...

EFENDİM BİZ ESKİDEN OSMANLI ZAMANINDA varupadan daha eğitimli ve kültürlüydük demek mazeret değildir...

Hani derler ya eski camlar bardak oldu diye...

Biz bu güne bakalım...

Tüm müslüman dünyasından AVRUPAYA GİDELİM DE orada çöpçülük yapıp hayatımızı kurtaralım diyen yüz milyonları unutmayalım...

Gözümüzü açalım...maziyle avunmak bize birşey kazandırmaz....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2014, Saat:02:36 PM, Düzenleyen: YAVUZHAN.
-İKRA-
RE: Güvenlik konseyi kararı......!!!!!!!
Ben şunu anlatmaya çalıştım:
Niçin eskiden daha medeni ve örnek toplumları oluşturabilmiştik?
Onlar niçin eskiden daha az medeniydi? (medeniyeti gelişmişlik açısından ele aldım, yoksa insani özellik bakımından çok ileri görmüyorum batılıları)
Onlar ortaçağda en dindar iken en geri kalmış ; biz ise en dindar zamanımızda
en ileri idik,hem insanlıkta, hem bilimde...

I. Dünya Savaşı yıllarında İstiklal şairimiz M. Akif Ersoy, Avrupa’ya seyahate çıkar. Dönüşte; “Avrupa’yı nasıl buldunuz?” ..sorusuna şu ilginç cevabı verir: “Onların dinleri işlerimiz gibi, onların işleri ise bizim dinimiz gibi?”
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.