You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
gurur.
aczıyetımle geldım önune ya rab caresizim bagışla benı..ne zaman gönulden dedık bunu kendımıze yada başkasına .yaptıgımız herseyı ben yaptım deyısımız bız yaptık deyışımız fark ettıkmı dılımızle rabbı övuyoruz desekde içten içe şirkın içindeyız.cern dıye bır deney cıkardılar bılım adına ve ondan önce koyun kopyaladılar yanında ınsan kopyalamadıkları ne malum haşa tanrılıga soyunmaktalar .sordukmu onlara bıze herkese ne oluyor ne yapmaktasınız emelınız ne .ey yaradan sana ıhtıyacımız yokmu demek ıstıyorsunuz ne.rab ve toplum sevgısının önune gecmekte egomuz enanıyetımız farkındamıyız acaba tanrılaştırmaktayız kendımızı mınık ve zelıl beynımız.ne zaman bızı bu tuzaga dusuren nefsımız ve gururumuzu ayaklar altına alacagız ve dıyecegızkı en bılgılımız.bız varolanı ve ızın verılenı keşfetmekteyız.ve ne zaman dıyecegız bızler acz içindeyız.eey kadir i mutlak efendımız gururumuzu bızden sök al sadece kulluguna kabul et dıyebılecekmıyız.NEDERSINIZ.

BIR GARIP İSEVİ KARDEŞİNIZ.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: gurur.
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel münacat ama hak din İSLAM...

sımay hanım yada bey ben ınancları tartışmıyorum insan dedıgımız bızlerın şeytanın bızı vurdugu en buyuk zaafı dıllendırmeye calıştım yınede tesekkurler efendım
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: gurur.
suatfurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
simayy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:güzel münacat ama hak din İSLAM...

sımay hanım yada bey ben ınancları tartışmıyorum insan dedıgımız bızlerın şeytanın bızı vurdugu en buyuk zaafı dıllendırmeye calıştım yınede tesekkurler efendım

hanım olacak yazının sonunda belirtmenizden mütevellit bu tarz bi cümle kurdum münacatınıza amin diyorum...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-11-2008, Saat:01:50 AM, Düzenleyen: Emekli Üye.
Forumcu
Cvp: gurur.
suatfurat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aczıyetımle geldım önune ya rab caresizim bagışla benı..ne zaman gönulden dedık bunu kendımıze yada başkasına .yaptıgımız herseyı ben yaptım deyısımız bız yaptık deyışımız fark ettıkmı dılımızle rabbı övuyoruz desekde içten içe şirkın içindeyız.cern dıye bır deney cıkardılar bılım adına ve ondan önce koyun kopyaladılar yanında ınsan kopyalamadıkları ne malum haşa tanrılıga soyunmaktalar .sordukmu onlara bıze herkese ne oluyor ne yapmaktasınız emelınız ne .ey yaradan sana ıhtıyacımız yokmu demek ıstıyorsunuz ne.rab ve toplum sevgısının önune gecmekte egomuz enanıyetımız farkındamıyız acaba tanrılaştırmaktayız kendımızı mınık ve zelıl beynımız.ne zaman bızı bu tuzaga dusuren nefsımız ve gururumuzu ayaklar altına alacagız ve dıyecegızkı en bılgılımız.bız varolanı ve ızın verılenı keşfetmekteyız.ve ne zaman dıyecegız bızler acz içindeyız.eey kadir i mutlak efendımız gururumuzu bızden sök al sadece kulluguna kabul et dıyebılecekmıyız.NEDERSINIZ.

bugün dünya dönüyorsa, sizin gibilere aldırmayan bilim insanları sayesinde dönüyo...

madem deneylere karşısın. bu deneylerle bulunan aşıları-ilaçları da kullanma
,yada bi böbrek hastası fln olursan,organa ihtiyacın olunca bi daha göreyim ben seni yaz buraya gene hala aynı fikirdeyim. dolinin organını istemiyom.ölüme razıyım diye . ok?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-11-2008, Saat:10:37 AM, Düzenleyen: Zefyhr.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.