You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Profesör
RE: Günün sözü köşesi
“-Belki de mutluluk sadece kovalayabildiğimiz bir şeydir... Belki de onu asla yakalayamayacağız...”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Şüphe insanın içini kemiren bir kurttur.
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
"Hayırlı bir iş için bağış toplayanları üç beş kuruşla başından savan burjuva sınıfımız;
bir kravat veya bir eşarp için onlarca yoksulun karnını doyurmaya yetecek kadar para harcamaktan kaçınmıyor..
Elbet bunların hesabı sorulur..!
hakan albayrak
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
“-Yaşadıklarım bana şunu öğretti: Başarısızlık ve acı, kesinlikle
zaferden daha güçlüdür...”
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
Bir gece yarısı ayağa kalkıp bir sofranın başına kurulduk.Herkes uyandı.Kuşlar,nehirler,sokakla​r uyandı.Sahur etti dünya.Ertesi gün ağzımızdan tek lokma geçmeyecek diye Rabbimize söz veriyoruz.Içimizden ta içimizden niyet ediyoruz.Allah'ım şahit ol!Yemekler önümüzde durdu ve hiç elimizi sürmedik.Bilal ezan okuyana kadar bekleriz biz. Tarık Tufan
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bazen kırıldımbazende kırdım.Hata insana mahsustur dedim küsmedim.Ben hiç kimseyi kaybetmedim sadece vazgecmesini bildim..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ben dostlarımı hiç satmadım! Çünkü; ya beş para etmez çıktılar ya da paha biçilemez..
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
ölümsüzlük
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
“Allah(c.c.), iman eden ve iyi şeyler yapanlara söz vermiştir; onlara bağışlama ve büyük mükafat vardır. ” (Mâide-9)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.