You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

~aşk lâyezâlî~
RE: Günün sözü köşesi
o ne demek
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
sevdiğin sana layık değil seni böyle bişey için bırakırsa
Askim ümitvar olunuz:şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada islamın sadası olacaktır...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Gerçek dost,hatalardan dolayı dostluğu bitiren değil dostluğun hatırına hataları bitirendir.!.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Diyorum ki; Mevlama Aşkı olmayanın..Bana Aşkı olsa neye yarar. Ben dünyalık değil...Dünyada ahiretimi yaşatan gönlü isterim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
EVLENDİGİMDE Tek bir KIZ peşinden koşarım.oda KIZIM yürürken düşmesin diye..
Bunu ilk beğenen sen ol.
~aşk lâyezâlî~
güzel DEEVLENMEDENDE KIZ PEŞİNDE KOŞULMAMALI DE MİRolleyes

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 22-05-2011, Saat:08:28 PM, Düzenleyen: ASPİRİN.
~aşk lâyezâlî~
KIZ DEDİĞİN İSTANBUL GİBİ OLMALI FETHİ ZOR FATİHİ TEK OLMALI.....

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.