You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Administrator
RE: Günün sözü köşesi
Haksız bir davada ZİRVE olmaktansa,haklı bir davada ZERRE olmayı tercih ederim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Administrator
Yüzde Israr Etme,Doksan da Olur.İnsan Dediğinde Noksanda Olur.Sakın Büyüklenme,Elde Neler Var.Bir Ben Varım Deme,Yoksanda Olur
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Hayata karşı ilk küskünlüğümüz; Yanımızda sandığımız kişileri, karşımızda görmemizle başlar ! Çehov..
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Sαklαmα yeteneği yüksek olαn, güçlü biriyim. Hαttα gözlerimden yαşlαr düştüğünde bile şu iki kelimeyi söylerim: 'Ben iyiyim'. [Yılmaz Erdoğan]

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aman onun gercegi kalsın ablası gülücük sahte sevgiler biLe nefretten daha iyidir...en azından gecici de oLsa mutlu olursun

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Bir insana zorla sevdiremezsin kendini, Bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyleyebilirsin: 'Sen bilirsin'
[Can Yücel]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
NEYZEN'den...

Bu dünyada ne kazandıysanız yiyiniz..!
Yoksa;

Öleceğiz bir gün, gömecekler,
Bir kaç gün övecekler,
Sonra kalan malını bölecekler,
Hatta memnun kalmayıp sövecekler...!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.