You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Üye
Cvp: Günün sözü köşesi
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HER İNSAN HAYALLERİ ÖLÇÜSÜNDE ÖZGÜRDÜR
CHE

Che dedigin kişi, Ateist olup.. Aile birligine karşı cıkıp, Müslümanların sünnet olayına zıt olup..ahlakı zayıflatan bir şerefsizdir.

"Komuzim, sovyetlerden cıkmıs soyu dinsizlige kitapsızlıga dayanan bir düşünce bicimidir en popüler liderlerinden biri che 'dir"

türkiyede ise şu vasıfla kullanılıyordur.. fakirlerin beynini yıkama..
"komunist düşüncelerde halkın esaret altında kalmasının sebebi, Bir mülk sahibi olmamaısıdır. tek hürriyet, mülkiyettir." Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş..
Kitabımız Kuran İlim kokuyor.. Kaç müslüman günde acip okuyor.. okuyanda işte öyle okuyor.. manasına kafa yoruyormuyuz..?... MÜSLÜMAN-ÜLKÜCÜ... !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Günün sözü köşesi
gülücük

Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği tozdur...
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: Günün sözü köşesi
Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HER İNSAN HAYALLERİ ÖLÇÜSÜNDE ÖZGÜRDÜR
CHE

Che dedigin kişi, Ateist olup.. Aile birligine karşı cıkıp, Müslümanların sünnet olayına zıt olup..ahlakı zayıflatan bir şerefsizdir.

"Komuzim, sovyetlerden cıkmıs soyu dinsizlige kitapsızlıga dayanan bir düşünce bicimidir en popüler liderlerinden biri che 'dir"

türkiyede ise şu vasıfla kullanılıyordur.. fakirlerin beynini yıkama..
"komunist düşüncelerde halkın esaret altında kalmasının sebebi, Bir mülk sahibi olmamaısıdır. tek hürriyet, mülkiyettir." Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş..
kardeş ne zaman dan beri herhangi birinden buraya bir söz yazmak onu sahiplenmek,onun fikirlerinin hepsini tasvip etmek oldu.
Bana göre burada kişilerden değilde sözlerden ve onların nasıl anlaşılması gerektiğinden bahsedersek daha isabetli davranmış oluruz.çünkü köşe "kim ne söylemiş" değil "günün sözü" köşesi değilmi!belki ben bu sözün altına "che" yazmasaydım siz ya da bir başkası çok güzel olmuş diyecekti.
hem şunuda belirtmeden geçemeyeceğim:bir kişi kafir olabilir ama gerçekten haklı olduğu ya da doğru söylediği bir söz olabilir.ön yargılarımızı yenersek kendimize iyilik etmiş oluruz.
selametle....
...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Im Not NormaL
Akıl gibi mal, iyi huy gibi dost, edep gibi miras ve ilim gibi şeref olmaz. Hazret-i Ali "Radiyallahu anh"
La ilahe illallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dün,iptal edilmiş bir çektir.Yarın,emre hazır bir senettir.Bugün ise peşin paradır. Bugünden yararlan(kim söylemiş bilmiyorum hoşuma gitti paylaştım)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.