Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Günün sözü köşesi
Günün sözü köşesi
CHE
nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HER İNSAN HAYALLERİ ÖLÇÜSÜNDE ÖZGÜRDÜR
CHE
Che dedigin kişi, Ateist olup.. Aile birligine karşı cıkıp, Müslümanların sünnet olayına zıt olup..ahlakı zayıflatan bir şerefsizdir.
"Komuzim, sovyetlerden cıkmıs soyu dinsizlige kitapsızlıga dayanan bir düşünce bicimidir en popüler liderlerinden biri che 'dir"
türkiyede ise şu vasıfla kullanılıyordur.. fakirlerin beynini yıkama..
"komunist düşüncelerde halkın esaret altında kalmasının sebebi, Bir mülk sahibi olmamaısıdır. tek hürriyet, mülkiyettir." Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş..

Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği tozdur...
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Reis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kardeş ne zaman dan beri herhangi birinden buraya bir söz yazmak onu sahiplenmek,onun fikirlerinin hepsini tasvip etmek oldu.nisan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:HER İNSAN HAYALLERİ ÖLÇÜSÜNDE ÖZGÜRDÜR
CHE
Che dedigin kişi, Ateist olup.. Aile birligine karşı cıkıp, Müslümanların sünnet olayına zıt olup..ahlakı zayıflatan bir şerefsizdir.
"Komuzim, sovyetlerden cıkmıs soyu dinsizlige kitapsızlıga dayanan bir düşünce bicimidir en popüler liderlerinden biri che 'dir"
türkiyede ise şu vasıfla kullanılıyordur.. fakirlerin beynini yıkama..
"komunist düşüncelerde halkın esaret altında kalmasının sebebi, Bir mülk sahibi olmamaısıdır. tek hürriyet, mülkiyettir." Merhum Lider Başbuğ Alparslan Türkeş..
Bana göre burada kişilerden değilde sözlerden ve onların nasıl anlaşılması gerektiğinden bahsedersek daha isabetli davranmış oluruz.çünkü köşe "kim ne söylemiş" değil "günün sözü" köşesi değilmi!belki ben bu sözün altına "che" yazmasaydım siz ya da bir başkası çok güzel olmuş diyecekti.
hem şunuda belirtmeden geçemeyeceğim:bir kişi kafir olabilir ama gerçekten haklı olduğu ya da doğru söylediği bir söz olabilir.ön yargılarımızı yenersek kendimize iyilik etmiş oluruz.
selametle....
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi