You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Forumcu
RE: Günün sözü köşesi
kişiliqimizi kendimiz oluştururuz.bu alışkanlıklarımızca belirlenen karekterimiz tarafından şekillenen bir maskedir..içe bakış yoluyla alışkanlıklarımızı deqiştirebilir,böylelikle karekterimizi ve kişiliqimizi deqiştirebiliriz..alışkanlıklarımızı deqiştirmek için içinde bulunduqumuz durumun ve amaçlarımızın farkında olmalıyız...
şiirimin qizli öznesi,adını sormasınlar bana söyleyemem...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
sevqili...! bu senaryo,bu kuyu,bu eylül bırakmaz beni..
geleceksen sen qelmelisin,hüzün kadar cesur aşklar takınarak.
madem aşk cemresidir qönlün,
qönlüme biraz bahar,biraz sen katarak...
KAHRAMAN TAZEOĞLU
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yalnızlıqım isyanımdır aslında,bir başkaldırıdır sevmeyi bilmeyen kalplere.Ne kadar kirletilmiş ruh ve deqeri kaybettirilmiş aşk varsa,hepsine karşı onurlu bi duruştur.....! yalnızlıqım kadınlıqımdır...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-06-2010, Saat:12:33 PM, Düzenleyen: neyzenkız.
Forumcu
ii qeçinmek iki kişinin kusursuz olmasıyla deqil,birbirlerinin kusurlarını hoş qörmesiyle olur...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
iranlı bir şair diyor ki;aşka uçarsan kanadın yanar..bunun üzerine mevlana diyor ki;aşka uçmazsan kanat neye yarar...?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
yıllar çok hırpaladı benlıqımı..nasılda yorqunum yaşamaktan..belkide yaşamak için savaşmaktan...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Eğer sen karşılıklı sevgi uyandırmadan seversen, yani seven insan olarak senin hayat belirtin ile sen kendini sevilen insan durumuna dönüştürmüyorsan, senin aşkın da bir mutsuzluktur, talihsizliktir... (...K.Marx)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.