You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günün sözü köşesi

Günün sözü köşesi

Kıdemli Üye
RE: Günün sözü köşesi
Ölümden niye korkacağım ki?
Ben varken
O yoktur,O gelince de ben olmayacağım

Montaigne
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
Güzel söz söylemek denlince insanlarin cogu bunu iltifat etmek, sevgisini dile getirmek ya da umut veren konusmalar yapmak olarak algilar. Oysa Allah ín Kuran´da bizlere ögretttigi güzel söz, her ne kadar bu sayilanlari icinde alsa da, cok daha farkli ve genis bir anlam icerir. Allah güzel sözü bizlere "Allah ´a cagiran, salih amelde bulunan ve : ´Gercekn ben müslümanlardanim´diyenden daha güzel sözlü kimdir?" (Fussilet Suresi, 33) ayetiyle tarif eder.
Yani asil gözel söz insanlari Allah á cagiran, Kuran´a uymaya davet eden sözdür.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
En iyisi "Anlamak" gibi bir iddiadan ve "Anlaşılmak" gibi bir dertten vazgeçmek , Anlatabildim mi?
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
postmodern insan kendiyle savaşık bi bitkidir Big Grin
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.