You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ah Teslimiyet..!
RE: GÜNÜN DUASI
Ya Rabbi, kalbimizi aklımızla buluştur.. İradelerimize kuvvet ver.

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Aminnnn....
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
Öyle yetersiz, o derece tutarsız ve o ölçüde çaresizim ki, beni düzeltirsen ancak Sen düzeltirsin Allahım!..

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..

İçimden geldiği gibi diyorum ki; Allah'ım (c.c) cahillerin merhametsizlerin ahlaksızların yüzünden bizi helâk etme. Senin istediğin müstesna ve salih kulların arasına bizleri de kat. Efendimizin (s.a.v) ahlakı ile ahlaklandır bizleri. Yaptığımız ve yapacağımız hareketlerle nefsimize yenik düşüp Efendimizi (s.a.v) incitiyoruz, bilmiyoruz ki, o bize şefaat edecek ...

O'nun şefaatine nail olan kullarından eyle cümlemizi ...

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-02-2014, Saat:02:50 AM, Düzenleyen: Nazenin..
..Edep Ya Hu..
...Ey sabır sahibi Allah;bize duyanın insafa gelip kabul edeceği ince sözler hatırlat..Dua da senden,icabet de..Emniyet de senden korku da...Mesnevi

Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Allahım c.c.!Senin merhametine bırakıyorum kendimi, yaşadığım ömrüm boyunca işlediğim her sevabın tekrarını, ve girdiğim günahların da affını ve beraatımı talep ediyorum Senden. Biliyorum ki; Sen affetmeyi ve bağılşamayı seversin, sevdiklerin hatrına benide mağfiretinle, hayırlarınla ve hikmetinle onurlandır. Kulluğum eksik olsa dahi, şükrümü ve dua etme bilincimi eksik etme. Kalp gözümü de, yolum gibi bahtım gibi hep açık et, ama beni Senden başka kimseye muhtaç etme.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.