You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günümüz Müezzinlerinin Birinci Görevi Nedir?

General
Günümüzde müezzinliğe geçen kişilerin birinci ve en önemli görev olarak bildikleri/zannedikleri ve uyguladıkları nedir?Altını çizerek belirtiyorum günümüzde müezzinlik yapanları kastediyorum,geçmiştekileri değil.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 11-11-2014, Saat:10:23 PM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
RE: Günümüz Müezzinlerinin Birinci Görevi Nedir?
Burada tenkit yazısı yazacağım belli.Ezan okumalarını hangi sebeple tenkit edebilirim sence?
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bir nevi V.İ.P ye dönüştürdükleri o bi kaç metrekarelik mekanlarından çıkıp cemaat saflarına katılmalılar öncelikle!

o değil,vatandaş da safı bırakıp orda namaz kılıyor ya

bu tür şeyler insanların nasıl maneviyattan,takvadan uzak olduklarını gösteriyor

kıldık mı? kıldık...
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
gülücük anlamadim senmi yazicaksin ? Sen bul bi yonunu o zaman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Kendilerini çok kaptırmayıp gürültü kirliliği yapmamaları bence
Ezanlarını makamında ve ritmine uygun söylemeleri gerek bazılarının
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Gürültü kirliliği ifadeni kabul etmiyorum xoox..kaldıki çan sesi kadar rahatsız edici ve manasız değil en azından.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.