You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Günlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz, Günde Ne Kadar Su İçmek Gerekir

Forumcu
Günlük hayatın karmaşasından ve hızlı çalışma hayatından dolayı insanlar oldukça az su tüketiyorlar. Aslında yaşam kaynağımız olan suyu tüketmeyi unutuyoruz.

Bu günlük rituellerimizin en başında su içmek olmalı ve bunu günün her saatinde devam ettirmeliyiz. Günlük yanımızda veya gözümüzün ilişebileceği kadar yakın yerlerde bir şişe su bulundurmalıyız. Bu durum su içmeyi unutmamanıza yardımcı olur.

Bu konuda uzman kişilerin tavsiyesi günlük en az 2 litre su içmeniz yönündedir. Yine uzmanlar ılıman iklime sahip bölgelerde yaşayan erişkin bireylerin günlük yaklaşık 8, 9 bardak su içmelerini tavsiye etmiştir. Günlük içmeniz gereken suya bardak hesabı yapıp, tüketerek ulaşabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Günlük Ne Kadar Su Tüketmeliyiz, Günde Ne Kadar Su İçmek Gerekir
Çok doğru ben özellikle çok dikkat ediyorum.Bazen bir sürahi su koyuyorum bilgisayarın yanına hemen hemen 1 saat içinde tüketiyorum.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.