You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

GÜNLÜK NAMAZ UYARISI...

GÜNLÜK NAMAZ UYARISI...

Cezalı Üye
GÜNLÜK NAMAZ UYARISI...
sevgili kardeşler...hepimiz nefis taşıyoruz...hepimizi şeytan ağına düşürmek istiyor...ve bizlerden çok çok çok fazla tecrübeli...Peygamberimiz göz açıp kapayıncaya kadar nefsimle baş başa bırakma beni Allahım diye dua etmiş...işte bu yüzden hergün...namazlarımızı hatırlatmak için açmak istedim bu başlığı...Forumda olan herkes hangi saatte ise kılınmış olması gereken vakit için uyarı yapsın inşallah faydalı olur...nefsimize ve şeytana ufak bir aralık bırakmayalım inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: GÜNLÜK NAMAZ UYARISI...
Kardeşler akşam namazlarımızı eda edelim inşallah...forumda takılıp kazaya bırakmayalım...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 24-11-2013, Saat:06:25 PM, Düzenleyen: Can Feda.
Cezalı Üye
Kardeşlerim...Yatsı namazlarımızı fazla geçe bırakmadan kılalım inşallah...yoksa bizlere ağır geliyor...namazdan çalmaya başlıyoruz...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Allah razi olsun hatirlatip ikaz etmekte fayda var
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
sevgili kardeşlerim...yatsı namazını çok geçe bırakmayalım...dualarımıza tüm kardeşlerimizi dahil edelim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Kardeşler Yatsı namazlarımızı aman çok geçe bırakmayalım...Nefsimizin namazımızdan çalmasına izin vermeyelim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Allah razi olsun senden gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.