You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Güncelleme Hakkında

Güncelleme Hakkında

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Güncelleme Bitmiştir.
çok güzel olmuşta yavaşlamış biraz
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Çok güzel olmuş...
Ellerinize sağlıkgülücük
Bi isteğim war Comic Sans Ms yazı şekli gitmiş ekleyebilirseniz sewinirim
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-02-2009, Saat:12:13 AM, Düzenleyen: KaRDeLeN.
Profesör
Teşekkür ederiz çoğu işlem bitti yeni özellikler çıktıkça ekleriz yine.Şuanda 2 tema var ana tema olarak kullandığımız mavi tema bazı tarayıcılarda kayma yapıyor bu sorunu yaşayan üyelerimiz sayfanın sağ alt köşesindeki tema değiştir butonunu kullanarak element temaya geçebilirler.Yeni ve güzel stiller buldukça eklicez değişik değişik kullanırz artıkgülücük en güzeli de bu sohbete mesaj limiti koymak oldu artık mesaj sayısı 50 den az olanlar chat bölümünü kullanamıcakgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-02-2009, Saat:03:43 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
en güzelide chat'e kota koymak oldu Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
&quot; HACI &quot;
ellerinize sağlık ALLAH hepinzdn razı olsn çok emek harcamışsnz hakkaten ama............diğeriyle kıyaslama yaparsak sanki başka bir siteye üye olmuşum gibi geldi ifade bi dee bence diğer sitelerdn bi farkı kalmamış önce çok farklıydık diğer dini sitelerdn bile hatta yazı tipi ve yazı rengi bile diğer sitelerle aynı olmuş ben çok dikkat ettm..bi de...(şimdi ekrem abi yeter der döver beni ) kimin ne yazdığı belli olmuyo çok karışık yaa..ilhan abi forumda olsa bunlar olmazdı karşı çıkardı o...nese bunla yetinicez şimdilk inş.daha sonra el atılır da eskisi gibi olur...sadece düşncelrmi söylüym lütfn kimse alınmasn..olursada hakkını hall etsn...yine de emeğinize sağlık..hakkınızı helal edn...rosegul
hımmmm bi de benm bi yıldızım gitmiş önce beş yıldızlı otel gibi bişeydik ya...bi de renkler karışmış...bi de yönetim gelmiş o kim yaa çok korktum ben ondan müfettiş gibi bişi mi acaba ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-02-2009, Saat:09:16 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
S3Nİ S3VİYORUMM
ewt ecrinim yaa beş yıldızlıydık sennlee pembeydik pembe rüyalar gibiydik şimdi yeşillendik ve yıldızlarımız çalındı sitemiz güsel ama çok yavaş düzelrilerde neyse ekrem abi hayırlı olsunn..gülegüle kullanalımrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ecrine katılıyorum. site sanki çok sık olmuş dar olmuş gibi geliyo bana düzeni begenmedim digeri süperdi bence hiç begenmedim ama emeginize saglık yinede Winksadece digeriyle karşılaştırma yaptım bu onun yanında -0 kalır.ama böyle olması gerekiyosa eskisi gibi olmayacaksa saygı duyarım Winkyenilikler iyidir ama bunun yanında da gelenler gideni aratır sözü var Big Grinifade
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.