Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Güncelleme Hakkında
Güncelleme Hakkında
Ellerinize sağlık

Bi isteğim war Comic Sans Ms yazı şekli gitmiş ekleyebilirseniz sewinirim
en güzeli de bu sohbete mesaj limiti koymak oldu artık mesaj sayısı 50 den az olanlar chat bölümünü kullanamıcak
bi dee bence diğer sitelerdn bi farkı kalmamış önce çok farklıydık diğer dini sitelerdn bile hatta yazı tipi ve yazı rengi bile diğer sitelerle aynı olmuş ben çok dikkat ettm..bi de...(şimdi ekrem abi yeter der döver beni ) kimin ne yazdığı belli olmuyo çok karışık yaa..ilhan abi forumda olsa bunlar olmazdı karşı çıkardı o...nese bunla yetinicez şimdilk inş.daha sonra el atılır da eskisi gibi olur...sadece düşncelrmi söylüym lütfn kimse alınmasn..olursada hakkını hall etsn...yine de emeğinize sağlık..hakkınızı helal edn...
hımmmm bi de benm bi yıldızım gitmiş önce beş yıldızlı otel gibi bişeydik ya...bi de renkler karışmış...bi de yönetim gelmiş o kim yaa çok korktum ben ondan müfettiş gibi bişi mi acaba
sadece digeriyle karşılaştırma yaptım bu onun yanında -0 kalır.ama böyle olması gerekiyosa eskisi gibi olmayacaksa saygı duyarım
yenilikler iyidir ama bunun yanında da gelenler gideni aratır sözü var 
ama değişiklik iyidir alişiriz insallah..emeğinize saglık..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi