You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
güncelleme
sitemizde sunucu değişikliği ve tema güncellemesi yapılmıştır. ayrıca özel karakterli konuların çalışmaması sorunu giderilmiştir.temamızın yeni logosunuda kısa sürede hazırlarız ona vakit kalmadı bu gecegülücük renk kodlarınıda güncelledim. ayrıca resim görüntüleme sisteminide değiştirdim. resimleri büyüttüğünüzde yeni pencerede açılacak. birde iletişim sayfası oluşturdum yukarıdaki menüde linki mevcuttur.bu sefer değişik bi tarz tema editledim özellikle postbit kısmıda çok güzel ve oldukça canlı bir tema umarım sizlerde beğenirsiniz. herkese iyi forumlar
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-12-2010, Saat:03:51 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
♥ Sagop´AşK`oLera ♥
RE: güncelleme
ellerine saglik cok güzel olmus
ALLAHIM RUHUMU DARATMA KALBIMI KARARTMA BENI SENDEN BASKASINA YALVARTMA AMIN

[Resim: sigpic2959_12.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
evet tema çok şık oldu uzun süre kullanırız inşallahgülücük seoda sorun vardı oda düzelmiş bu değişimle birlikte. sitede açılan konular googleda indexlenemiyordu bugün baktım kayıtlanmaya başlamış. dns değişikliği yaptığımız için bi süre ziyaretçi akışı kesilir sonra bomba gibi geliyoruz inşallah.bi tek logo kaldı onuda ibrahim yapıcak hazır olunca ekleyeceğim şimdilik çakma logoyla idare edicez:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-12-2010, Saat:12:05 AM, Düzenleyen: AtMaCa.
Profesör
ellerine sağlık ekrem abi çok güzel olmuş yaşnız ben foruma girerken bugün şu dkkya kadar giremedim acep sorun benden midir yoksa yönlendirmeyle ilgili mdiir ?
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.