You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Güncel Haberler
[Resim: CcsFrzXUcAAaeJe.jpg]

Sözün bittiği yer gülücük
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: CcrY4INWAAAj1ju.jpg]

Evet dostlar,
biribrimizle uğraşmayalım.
Allah dileseydi, insanı, kendisine vahyedilenden başkasını yapamayan diğer canlılar gibi yaratır, fikir ayrılığı da olmazdı ! (HUD-118)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: Ccr4Is5UUAIiZvd.jpg]

Çok basit değil mi ifade
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Dino abi sen niye bu kadar alingansin ki
Ya da tepkili ya da hemen kılıç kusanmaca.

Uğraşmak mi gülücük)
Sadece takilmaca.

Bunları bir ayiralim önce.
Yoksa murat bardakcai değil
Tam 1 ilber ortaylisin.
Bende olecek olan cahil Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Yahu Osmanlıca demek elifi beyi okumak mı sanıyorsunuz?

Bak @Dinozor asıl osmanlıca budur.

Alıntı:"sonsuz teşekkürlerimi arz etmekle kesb-i şeref eylediğimi bildirmekten mütevellit memnuniyetlerimi beyanla müftehirim"

Anlayabilen?

Risaleden bir örnek:
Alıntı:"KUR'ÂN-I HAKÎM ile felsefe ulûmunun mahsul-ü hikmetlerini, ders-i ibretlerini, derece-i ilimlerini muvazene etmek istersen, şu gelecek sözlere dikkat et.

İşte, Kur'ân-ı Mu'cizü'l-Beyân'ın, bütün kâinattaki âdiyat namıyla yad olunan, harikulâde ve birer mucize-i kudret olan mevcudat üstündeki âdet ve ülfet perdesini keskin beyanatıyla yırtıp, o hakaik-ı acibeyi zîşuura açıp, nazar-ı ibretlerini celb edip, ukûle tükenmez bir hazine-i ulûm açar."

Anlayabilen?

Yıllardır Risale okuyorum hala sözlüğe bakmadan edemiyorum. Harflerin latince yada arapça olması bişe değiştirmiyor önemli olan anlamak değil mi?

Seni Bardakçı cı seni. :D

@Dinozor bazen sınırları zorluyorum farkındayım. Ama yanlış anlaşılacağımdan korkmadan rahat yazmak istiyorum. Geniş insan bulmak zor sende bu genişliği gördüğüm için rahatım. Varsa alındığın yer söyle özür dilerim ama bil ki kötü bir niyetim yok. Yada yanlış anlamışsın beni o kadar geniş değilim diyorsan sana karşı kendime çeki düzen veririm.
Senin yaş kaçtı oradan yırtıyor muyum? gülücük
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Alpi kardeş ben elli yaşındayım.
Bildiğim bir şey varsa,
bir şey bilmediğimdir.
İlkem budur.
Sen yirmi yaşında da olsan,
senden bir şey öğrenmekten gocunmam.
Yeter ki edep, ille de edep.
Yazının duygusu yok, duygularımızı yazıya yansıtamıyoruz.
Hepimiz hoşgörülü olursak, birbirimize bir şeyler katabiliriz.
Sorun yok şimdilik gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Eyvallah abi. On yaş varmış aramızda.
Kulağını çekmeye niyetlenmiştim ama neyse.:D
Kulağı çekilen ben olacağım belli ki. Çok acıtma ama. :D
Diğerleri iyi vatandaş, İslam iyi insan yetiştirmeyi amaçlar.

Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
[Resim: Ccth0WmWIAA8MbS.jpg]

İnleri bir tane değil ki !
Fişi çekip çıkanlar da var gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.