gülsevrâ:estağfirullah ne demek
Şehrigiz:bana kendinden biraz bahsedermisin seni daha iyi tanıyabılmek adına sen kendinden razımısın
gülsevrâ:razı değilim, ama çırpınıyorum olacam inşallah ya da oldurulacam
bilemiyorum göklerden iki el bana uzansa beni yoğursa yoğursa ya da iki melek gelse kalbimin kirli kısımlarını yıkasa da diye beklediğim de oluyo inşirah; biraz inşirah lütfen...
Şehrigiz:ama seninde caba göstermen gerekmezmi razı olabilmen için
gülsevrâ:tabi ki gerekir ben zaten ara ara hissediyorum bunu yorulunca
Şehrigiz:anlıyorum ölüm deyince aklına ne geliyor gulsevra?
gülsevrâ:ölüm deyince aklıma ifade edebileceğim birşey gelmiyo, yani yaşamak kadar doğal bir şey aslında ama,elindeki herşeyi kaybetmek kadar da acı, çünkü sana verilen en önemli şeyi kayetmiş oluyorsun yani zamanı...genç olduğumdan olsa gerek ki sanki zamanın varmış gibime geliyo ama endişelerini taşıyorum öyle birşey işte...bildiğin ama bildiğini bilmediğin bir şey...
Şehrigiz:sanki hiç ölmeyecek gibiymiş geliyor demi
gülsevrâ:evet,ama yeni yeni idrak ettiğim birşey
Şehrigiz:evet idrak edebilmek önemli peki ben en çok şeyi merak ediyorum nasıl bu kadar sevecen ve sıcakkkanlı olabiliyorsun?
gülsevrâ:çocukluğumdan geçiş dönemimde herşeyi kafama takar ve çok üzülürdüm, sonra nasıl olduysa hiç bir şeyi takmamaya başladım,gülmek alışkanlık oldu o sıralar sonra da tarzım oldu, sevecen miyim bilmyiorum tabi bazıları ukala buluyor bazıları sevecen..
özellikle yaptığım birşey yok yani, belki de genetik olarak babamdan aldığım şeytan tüyüdür
Şehrigiz:evet öylesin maşallah seni yetiştiren anne babana bağlı
gülsevrâ:ama niyeyse annem benim yüzümden sinir hastası olacak biraz fazla olmuş benimki herhalde
Şehrigiz:yok ya sevdıgındendır
gülsevrâ:inşallah
Şehrigiz:peki sana deselerki 1 hafta ömrün kaldı tabi allah korusun ilk önce ne düşünürsün?
gülsevrâ:hiç ara vermeden namaz kılmayı düşünürdüm herhalde ya da benzeri bir şeyi
Şehrigiz:peki yaşayamadıklarını yaşamak istemezmiydin
gülsevrâ:ama bunu ancak iki gün yapardım çünkü bizden ömrümüz varken isteniyor bunlar sonra ne yaptığımı anlayıp ağlardım herhalde ve normal yaşamaya devame derdim bir müslümanın yaşaması gerektği gibi yaşayamadıklarımı yaşamak istemezdim, çünkü yaşayamadıklarımı düşünecek durumum olmazdı herhalde daha çok başıma gelecekleri yaşamamak isterdim
Şehrigiz:gece yastıga basını koydugunda hayal kurarmısın?
gülsevrâ:evet çok kurarım
Şehrigiz:bi hayalini paylaşırmısın?
gülsevrâ:hayaller paylaşılırsa tılsımı bozulurmuş bir daha akla gelmezmiş onu anlatan bir daha hayal edemezmiş
Şehrigiz:bır yer dusun boyle heryer kapalı
gülsevrâ:düşündüm
Şehrigiz:sonra o yerden bır pencere cennet gıbı bır yere acılıor ve sen o pencereden dısarı cıkıorsun
gülsevrâ:çıktım
Şehrigiz:orda tum sevdıklerın en sevdıklerın
gülsevrâ:tüh ya hemen geri giriyim kimsenin beni pencereden çıkarken görmesini istemem hele de en sevdikleirmin
Şehrigiz:ilk kimin yanına gıdersın en sevdıklerın akrabada olmayabılır
gülsevrâ:ilk mi ilk dört yıl boyunca sıra arkadaşlığımı yapmış olan sevgili arkadaşımın yanına giderim babamla annemin darılmayacağından eminse eğer
Şehrigiz:yanı hayatında bu kadar önemli öylemi
gülsevrâ:evetbu kadardan daha önemli benim için
Şehrigiz:ben bundan anlıorumkı arkadaslıga onem verıorsun
gülsevrâ:evet çok önem veriyorum, ama değiyorlar
Şehrigiz:peki başka neye deger verıyorsun?
gülsevrâ:başka aileme değer veriyorum üçüncü olarak ta kendime zaten geriye bi tek ben kalıyorum bunlar çıkınca
Şehrigiz :Nasılki hersey birbirini tamamlıyor misal kalem ve mürekkep ikiside tek başına işe yaramıyor tamamlandığı zaman herşey ortaya çıkıyor sen neyle tamamlanırsın evet şimdi tam oldum diyebilirsin?
gülsevrâ:ama u çok zor bir soru cevabını bulmak belki bir ömür alır
gülsevrâ:ben neyle tam olurum, inan bugüne kadar hiç bişeyle tam olmadım, belki daha sonra olurum
Şehrigiz:misafirliğe gittin diyelimsana cay ikram edildi ama bardağının kirli olduğunu farkettin o zaman ne yaparsın?
gülsevrâ:kimseye çaktırmadan sadece ev sahibine söyleyip bardağı değiştiririm, ne yapılır ki
Şehrigiz:pekala sana 3 ev verilse biri çok lüks diğeri ondan aşağı diğeride daha aşağı lükslükte sonra deselerki kendine bir tane ev seç diğerlerini seçtiğin senin için değerli olan iki kişiye ver hangi evi kendine seçersin?
gülsevrâ:en lüks olanı misafir hane yaparım herkese açık olur daha az lüks olanı arkadaşıma veririm, daha az olanı da kendime alırım bi süre yeter
Şehrigiz:olmaz kabul etmiorum ortak mal yok
gülsevrâ:hmm o zmn birinciyiyusuf amcaya verdim o ne yapacağını bilir
Şehrigiz :kendine hangisini alırsın
simayy:ropmu yapıyorsunuz bende izliyeyim
Şehrigiz: evet hıp hop rop:D
gülsevrâ:en az lüks olanı ortadakini de arkadaşıma veriyorum
Şehrigiz:tmm anladım kıs en lüksün niye kendine almıyorsun
Şehrigiz:bencil deiliz yani sencilmisin
gülsevrâ:hayır bizcilim
Şehrigiz:vayy tamam
simayy:sizcilde var
Şehrigiz:kendine güveniyormusun güveniyorsan neyine güveniyorsun?ben bencilim:D
simayy:çık dışarı bencil paylaşımcılıksız şişko yemişin olmuşun efenim 1000 kilo
Şehrigiz:benmii allahtan kork şişko dıyebilecegin en son kişi benim:D
gülsevrâ:kendime güvenmiyorum yani nefsime güvenmiyorm ama kalpleri de yöneten allaha guveniyorum ve ayaklarımı kaydırmaması dua ediyorum ve kendi duama yardımcı olsun diye birşeyler yapmaya çalışıyorum
ya ikinizde çıkın allah aşkına birda ciddi bi rop yapmaya çalışıyorum hayatımda
simayy:ben bozuyorum çıkayım bari siz rahat rahat yapın konsantreniz bozulmasın
Şehrigiz:yok ya
gülsevrâ:hayır ya şaka yaptım çıkmayın ben gayet konsantreyim
Şehrigiz:bende cıkayım:DGeceyimi seversin gündüzümü neden?
simayy:düşünüyor dur
Şehrigiz:simay sen söyle o düşünene kadar senı sılerım aradan:D
simayy:benmi
Şehrigiz:hee
simayy:aslında edison elektriği icat edeli gece olduğunu anlamıyoruz gece ölümü hatırlatır kabiri yani kendinle hemhal olmak düşünmek için temaşa etmek için gece ama gündüzsüzde olmaz
gülsevra:geceyi severim
Şehrigiz:neden gülsevra
gülsevrâ:hem de çok severim
simayy:benden kopya çek

gülsevrâ:çünkü geceleri insan tam anlamıyla yalnız olur, hem evdekiler uyur size birşey demez hem arkadaşlarınız uyur arayıp sormaz, hem komşularınız uyur gürültü yapıp rahatsız etmez...işte o zmn tefekkür etmek daha anlamlı ve güzel oluyor
Şehrigiz:rehber edindiğin örnek aldığın biri varmı?
gülsevrâ:tam anlamıyla herşeyiyle örnek aldığım bir tek Resullullah var, onun dışında çok önemseyerek takip ettiğim birisi yok ama herkesten alınacak birşeyler olduğunu da biliyorum
simayy:beni örnek alıyor:D
Şehrigiz:Karşında seni sevmeyen biri var ama sen onu çok seviyorsun onun seni sevmesi için ne yaparsın?
simayy:abooww
gülsevrâ:bugüne kadar hiç beni sevmeyen birisi olmadı valla bilmiyorum
Şehrigiz:olsaydı nassıl davranırdın pekte mütavazı

simayy:kılımı dahi kıpırdatmam diyomuş derken daha ukalaca bi cvp verdin büş tebrik ederim
gülsevrâ:olsaydı da bir şey yapmazdım sadece ben ona sevdiğim insanlara davrandığım gibi davranırdım başka da birşey yapmazdım, çünkü bana sevmediğim bi insan etrafımda onu sevmem için zorladığı zaman onun sevgisi bana yük oluyo, ben sevgimi kimseye yüklemezdim
Şehrigiz:Aşka inanırmısın?
gülsevrâ:eh işte biraz inanırım biraz da inanmam, yani tam çözebilmiş değilim bazen heva gibi geliyor bazen de öyle gelmiyor
simayy:bi anlık heves geçici
Şehrigiz:öylemi düsünüyorsunuz siz hiç aşık olmamışsınız:D
simayy:ben şahsen şıpsevdiyim
gülsevrâ:ben hiç olmam evet
simayy:şaka tabi sadakat namütenahi
gülsevrâ:evet orası doğrudur
Şehrigiz:karşına yüzüne bakılmayacak şekilde biri gelse ve seni çok iyi anlayan anlaşabildiğin biri bu ve görüşmene ailen nedensiz izin vermese ve ondan başka seni anlayan olmasa ne yapardın?
simayy:yüzüne bakmadan anlaşırlar konuşurlar:D
gülsevrâ:hmmm, ben aşkı uğruna mücadele edilecek ailen karşına alınacak kadar değerli görmüyorum, görsem de aşık olduğum kişiyle helal olmayan bir yoldan görüşmezdim zaten, böle olunca da ailemin görüşmeme izin vermemesine gerek kalmazdı
Şehrigiz:böyle sorulara cevap vermek kolay tabi o ateş içine düştüğü zaman bu kadar olumlu olmayacaksın:D
gülsevrâ:yok ya sanmıyorum yine de allah ayaklarımızı kaydırmasın, sorunu helal olan çerçeve de algılarsak, ailemin beni ona vermekten başka bi seçeneği olamaz, çünkü kızı istemediği kişiye vermek nikahı helal kılmaz babam da bunları bilen birisi zaten
Şehrigiz:Takvim yapraklarını koparırmısın?
simayy:ferhat göçerden takvim şarkısını armağan ediyorum:D
gülsevrâ:arada sırada namaz vakitlerine bakmak için koparırım aradığım günde değilse tabi
Şehrigiz:ben bısey solemek ıstıorum gunler haftalar yıllar umrunda değıl anladıgım kadarıyla hayatını yarın bugün gelecek dıye değerlendirmiyorsun
şimdiki anla ilgileniyorsun
gülsevrâ:evet kısmen
Şehrigiz:Pekala aynalarla barışıkmısın?aynaya bakınca ne düşünürsün?
simayy:ayna boynunda geziyor gördüm ben zzuhhaaa
Şehrigiz::D
gülsevrâ:aynalarla barışığım tabi, ama durup durup başına gitmem lazım oldukça bakarım,kendime gülümserim iyi oluyor ne düşünündüğüme gelince deli olduğumu düşünüyorum, bakıp güldüğüm için
[b]Şehrigiz:ben bakınca ay allahım ne guzellik yaratmışsın masallah masallah dıorum dermişim[/b]
simayy:orhan velinin şiiri aklıma geldi
Şehrigiz:gulsevra gülmek gzeldir
simayy:yolda yürüken gülümsüyorum gülümsediğim farkına varıp beni deli zannedceklerini düşünüp gülüsüyorum sevra'da orhan amca gibi
Şehrigiz:orhan amca bılmışte söylemış
simayy:ee yani bişeyi bilememiş koseptik çukurna düşüp öleceğini
Şehrigiz:dıger soruma geceyım finale gelıyoruz
gülsevrâ:bu kadar çabuk mu
simayy:foseptik olcak koseptik demişim düzelteyim
Şehrigiz:Yüreğinin güzelliğinin farkındasın diyelim karşındaki insan senden aşağı kalıyor kendini üstün görürmüsün?
gülsevrâ:ya şimdi ben buna cvp verirsem riya olmaz mı biraz, cvbı değil cevabın getireceklerini düşünüyorum
simayy:bence şöyle verilebilir herkesin farklı meziyetleri vardır kişiler bu meziyetleri iyi yönde kullanmalı ve bundan dolayı kimse kimseye üstünlük sağlamamlı çünkü herkes farklıdır bu üstünlük sağlayacak bi durum değil artı getirir sadece kişilere
gibi gibi
gülsevrâ:şimdi soruda bir kurgu var senin yüreğin güzel ama karşındakinin değil, daha doğrusu senin üstün olduğun belli, karşındakinin olmadığı belli der gibi bir kurgu var o yüzden riya olacağını düşündüm
gülsevrâ:gerçi söz konusu olan insansa her şey söz konusu olabilir, zamanla o benden daha iyi duruma geçebilir, o yüzden üstün görmek söz konusu bile olamaz, aptallık olur
tamam verdim çözdüm olayı
Şehrigiz:ruhunu özgür bırakırmısın?
gülsevrâ:ruhum zaten özgür, hiç pranga vurmadım
Şehrigiz:şımdı nerede mesela
simayy:karayiplerde korsancılık yapıyor kararinci gemisinde:D
gülsevrâ:şimdi senin tam arkanda
Şehrigiz:gulsevra arkamdan cık be
simayy:arkanda milyonları sürüklemek vayy be kaç ruh var tahminen
gülsevrâ:sana ce'eee yapıp gelecek
Şehrigiz:ruhlar alemındeyız
simayy:değiliz tuz ruhu
gülsevrâ:öğğğğ
Şehrigiz:gercekten öğğğğğ
simayy:üff ruhumu üfledim
Şehrigiz:Röportajımız bitmiştır
gülsevrâ:olamaz yaaa
simayy:hadi ya bişeyler daha sor
gülsevrâ:ben hiç bişi anlamadım bu sayılmaz
Şehrigiz:son olaraktan ınsanlara bıserseyler soylemek ıstermısın ve benım hakkımda ne duusunuyorsun?
gülsevrâ:son olarak insanlara bir hadis söylemek istiyorum allaha inandım de sonra dosdoğru ol bunu çok seviyorum çünkü, sana gelince ii kızsın muhabbetine doyum olmuyor, ropartajına hiç olmuyor
simayy:yapımda ve yayında emeğe geçen herkese teşekkürler
Şehrigiz:bizde bır foto cekinelimmi?
gülsevrâ:yok
Şehrigiz:her roportajda cekerım

simayy:3 lü olsun
Şehrigiz:umarım begendiniz sorularımı birdahaki röportajda görüşmek üzere ve fotomuz gülümseyin :D

(p