sevracımı cok severım acayıp catlaktır bizim gıbı aynı

burda bıızmle olman güzel cimcimem kusura bkma gec oldu kafam dalgın yenı gordum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64

simayım Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sevracım sana ne yazsam diye çok düşündüm ve benim için özel old için yanlış bişi yazmaktan imtina ettim
seninle nasıl tanıştık inan hatılrmıyorum normalde hatırlarım hafızam kuvvetlidir ama önemi yok önemli olan tanıştıktan sonra paylaştığımız dostluğumuz...
hani derler ya klişe bi sözdür her kişinin yeri ayrıdır benim için diye işte onalrdan bitanesi sensin tatlım
çekinmeden düşüncelerimi aktarabildiğim beni anlayan dinleyen yaşından daha olgun nadide insan
sevmeye ve sevilmeye layık...
inşirah=ferahlamak
onunla konuşurken ferahlıyorum...
sitemizin gülüsün seni çokkkkkkkk ama çokkkkkkk seviyorum daha çok sözler sarf etmek isterdim kelime bulamıyorum affalo
canımsın ruh ikizim

Şeyda-Nur Adlı Kullanıcıdan Alıntı:inşirahcım cnm o bnm ya süper mükemmel bi insan .....
sözler kifayesz kalıo

KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Gülsewracımla çok fazla muhabbetimiz olmadı fakat tanıdığım,konuştugum kadarıyla çok ciciş bi kısssss.
Herkeste sewdiğine göreee çok ii bi insan demekkiii
Sewirum kısss şekerrr

gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:takdir ettiğim saygı duyduğum dua ettiğim zaman zaman imrendiğim zaman zaman müşfik bakışlr fırlattığım ama onun bunları göremediği kısacası sevdiğim, gerçekten sevdiğim biri..
gwts Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bugun 23 nisan nse doluyor insan
sevracımı cok severım acayıp catlaktır bizim gıbı aynı
burda bıızmle olman güzel cimcimem kusura bkma gec oldu kafam dalgın yenı gordum
seninle tanıştığım için kendimle gurur duyuyorum
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.