You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

gülsevrâ'nın doğum günü

gülsevrâ'nın doğum günü

LoadinG....*
RE: gülsevrâ'nın doğum günü
amanınnnnnnnnnnnn kımler dogmus :D dogum guunun kutlu olsun

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Site açılmadığı için bende zamanın da müdahale edemedim gülsevracım değilse ben açmalıydım ceyhun hızlı çıktı yaşlılık zor yetişemiyorum gençlerin hızınaBig Grin Hayırlar gör inşallah huzur seninle olsun..Kişi sevdiğiyle berabermiş seninleyim irtibatı koparmayalım yeni yaşını kutlarım eski yaşını şutlarım Big Grin Hediyeni bilahare gönderirim..gülme
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
teşekkürler beyza+silwer :D
sim sana her zaman olduğu gibi ayrıyeten teşkler,sen bütün gün yanımdaydın zaten gülme
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
olamaz seni kaçırdığıma inanamıyorum Sad amin ahbab daha fazlası seninle olsun.

teşekkür ederim yeniçağ.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.