You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

gülşen kutlu-yeşil başlı gövel ördek

Profesör

bırgun gelıp bu kadını dınelecegım aklıma gelmezdı ama söyluyor yagülücük

eşil başlı gövel ördek
Uçar gider göle karşı
Eğricesin tel tel etmiş
Döker gider yâre karşı

Telli turnam sökün gelir
İnci mercan yükün gelir
Elvan elvan kokun gelir
Yâr oturmuş yele karşı

Şahinim var bazlarım var
Tel alışkın sazlarım var
Yâre gizli sözlerim var
Diyemiyom ele karşı
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-01-2011, Saat:07:08 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
Ahval Paranormal
RE: gülşen kutlu-yeşil başlı gövel ördek
dinlemeden yorum yapıyorum :D ama sözlerini okudumm..Bunların işi kolay en basitinden 2-3 dörtlük yazıyolar al sana şarkı :D Rap öyle değilki..Ben dinleyemiyorum hiç bu tür, pop. Rap dışındakileri. Sözler çok basit geliyo, ölüm gibi geliyo dinlemek Big Grin
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ahval Paranormal
yok zorla dinletmiyon çok şükür ki gülücük hem ben istemedğim sürece yani zorla kimse dinletemezzz Big Grin
Kavalyem oLsa Öpebilir miyim öLümü ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
bu ne cızırtılı ses hiç ama hiç guzel değil
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ne varsa türkülerimizde var sürmenaj, halkımızın hasretleri sevinçleri kederleri ilmek ilmek işlenmiştir türkülerde :D. bence on numara türkü :D kadın da iyi vıyaklamış hani
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.