geçmiş zamaNda çok yakışıklı ßiR geNç vaRmış ßu qeNcin tuhafiye dükkaNlaRı vaRmış ßiR qüN ßaßasıyla dükkaNdayken iki kadıN qeLmiş (anna ve kızı) alış veriş yapmışlar ßu qeNç yaşlı kadının çok hoşuna giTmiş kadın kötü niyetliymiş welhasıL
sıra para vermeye gelince kadın parayı evde unuttum şu qeNç bizle geLsiN ona veRelim demiş babasıda TaMaM demiş gitmişler eve geldiklerinde kadın genç gel içeridemiş parayı vereyim genç ben brda bekleyim dediysede kadın iLLa içeri gel demiş genç bu ısrar üzerine içeri girmiş ama girmesiyle kapının kilitlenmesi bir oLmuş. işe bakın kadın demesinmik benim kızımla zinaa edeceksin diye yoksa bu evden dışarı çıkamazsın demiş genç şok olmuş napacağını şaşırmış ALLAH'ım bana yol göster diye dua etmeye başlamış ama kadın kararlıymış başka çıkar yolu yokmuş bunun genç'in aklına birden (af buyurun) tuvalete gitmek gelmiş
kadın tamam demiş genç tuvalettedüşünmüş taşınmış ben bu işten nasıl sıyrılırım bu günahtan nasıl kurtulurum hesapları yaparken tuvalet ihtiyacını giderirken çıkarttıklarını eline yüzüne sürmüş tuvaletten çıktığında kadınLa kızı gördüklerine inanamamışlar şok oluvermişler yaşlı kadın bu kafayı yemiş yaptığına bak deli bu diye evden dışarı atmışlar genç hemen bir yerde elleri yüzünü yıkamış.
we o olaydan sonra ALLAH cc.. o gence öyle bir koku vermişki teninden gitmeyen çok muazzam bir gül kokusu genç yaşlanmış ona sormuşlar bu güL kokusu nedir diye başından geçen bu olayı anlatmış onun adı güLLü baba olarak tanınmış...
-______________________________________________________________-
.•*˜ Yalnızlığa dayanırım da, bir başınalığa asla,
Yaşlanmak hoş değil, duvarlara baka baka.
Bir dost göz arayışıyla,
Saat tıkırtısıyla...
Korkmam geçinip gideriz biz mutlulukla,
Ama;
''Günün aydın, akşamın iyi olsun'' diyen biri olmalı.
Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda.
Yoksa zor değil, hiç zor değil,
Demli çayı bardakta karıştırıp,
Bir başına yudumlamak doyasıya.
Ama ''Çaya kaç şeker alırsın?''
Diye soran bir ses olmalı ya ara sıra... .•*˜
.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜.•*˜

giderayak işlerim var bitirilecek,