You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
RE: GÜLDÜRME BENİ
vatanın için canını vermene karışan yok kardeşim, ben milliyetçilikten bahsediyorum Wink
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tamam buna hiç bi itirazım yok, sen tabi ki yaşadığın yerin geleceğini düşünecek ve onun için ne gerkiyosa yapacaksın, ben ulusçuluğu diyorum, bunun vatanı sevmekle bi alaksı yok ki.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
uLus'culuğa bende karşıyım .. Nede olsa Atatürk'ün 6 Ok'undan birisi anladin Zaten benim demek istediğim ile ulusculuk arasında cok fark var .. Onlar her şeyden önce milleti ' Önde tutuyor ve onun gibi kavramları .. Bazı kişiler milliyetçilik ve ulusculuğun milleti ilerlettiğine inanıyor .. Bu cok saçma .. Ben milliyetçileğe karşıyım ama .. Yeri geldiği zaman olmak gerekiyor sadece onu demek istedim icon
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok yeri gelmez merak etme Wink senin de ne düşündüğünü anladıma ma bunu nilliyerçilik olarak ifade etme bence.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.