You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gül türbanı onayladı

Gül türbanı onayladı

Yavuz Sultan Selim Han
Gül türbanı onayladı
Gül türbanı onayladı
23 Şubat 2008 Cumartesi 09:05
Ve türban tamam... Cumhurbaşkanı Gül, türbanlıya üniversite kapısını açan değişikliği onayladı.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, yükseköğretimde başörtüsünün serbest bırakılmasını öngören 5735 sayılı ''Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun''u onayladı.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül'ün onayladığı kanun, yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildi.

5735 sayılı ''Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun''la Anayasa'nın, ''Kanun önünde eşitlik'' başlıklı 10. maddesinin son fıkrasına, ''... ve her türlü kamu hizmetlerinden yararlanılmasında'' ibaresi ekleniyor. Bu değişiklikle madde, ''Devlet organları ve idari makamları, bütün işlemlerinde ve her türlü kamu hizmetlerinden yararlanılmasında kanun önünde eşitlik ilkesine uygun olarak hareket etmek zorundadır'' haline geliyor.

Anayasa'nın, ''Eğitim ve öğrenim hakkı ve ödevi'' başlıklı 42. maddesine ise ''Kanunda açıkça yazılı olmayan herhangi bir sebeple kimse yüksek öğrenim hakkını kullanmaktan mahrum edilemez. Bu hakkın kullanımının sınırları kanunla belirlenir'' şeklinde yeni bir fıkra ekleniyor.
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: Gül türbanı onayladı
her şey yavaş yavaş gözümüz aydın

sağol paylaşım için
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
senden aferin aldıya artık sırtı yere gelmez
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
hayırlısı olsun inş.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yavuz Sultan Selim Han
Cvp: Gül türbanı onayladı
bunların olması tabikide gözel ama ben sevinemiyorum hala benim içimde bir huzursuzluk var....

10 000 askelern kuzey ırakta devletimiz...

orada olmasını amacı bellii en azından biz öyle biliyoruz..

ama milelet zamanda okadar çok ihanet uğradıki ben orda birdaha ihanete uğrayacağımızdan korkuyorum...

ihanet dedim aklınıza hemen kurtler gelemsin ben amerikayı kast ediyorum bir yanlış iki debvleti karsı karsıya gitirir ve içinden çıklamz durmlar meydana gelir...

ama herseyin hayırlısı orda vatani gurevini yapan tum asker kardeşlerimi rabbim bedride uhutta taki cengaverleri nasıl koruduysa onlarıda öyle korur inş.

wesselam....

not:yazı karekterinde bir sorun var sanırım sitenin harfleri ayrı ayrı yazıyor..
Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan Bilir Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Cvp: RE: Gül türbanı onayladı
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senden aferin aldıya artık sırtı yere gelmez

espiri anlayışınız 0
EZELDEN EBEDE GİDEN ALLAHIN DAVASIDIR MİLLİ GÖRÜŞ
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.