You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

kimya-yı saadet
Cvp: RE: gribal_enfeksiyon
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he gülücük
meşhurum ayol Tongue
kız sühüüü özledim seni ha..sanki de rüyamda da gördüm gibimsi..bu sefer gerçekten özledim ama..sankim yıllar oldu görüşmeyeli gülücük

Bnde kızz..:D Merveyi aradım gidelim diye hatta ist deymiş.. bnde neyse sn gelince gideriz dedim...
Goruşçez yakunda gülücük
Free de ama iyi açıklamış he sni..
Kıskandım vallahi billahi sanki bnde iyi tanıyoifadesinir:sırıtık:
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: gribal_enfeksiyon
kendisini fazla tanımıyoruım ama konu ve msjlarından iyi bir insan sıcakkanlı biri oldugunu düşünüyorum rosegul
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-10-2008, Saat:02:38 AM, Düzenleyen: Belinay.
((Meksikalı))
üyeler e bakarken ismini görünce hemen tebessüm ediyorum o kadar sevimli yani içten ve fazlasıyla doğal bi kere yay burcu ve ben yay olupta sevmicem biri çıkacağını sanmıyorum istihbarat lar alıyorum kendisi hakkında herkes tanıyor yaa hayret bişey bi ben duymamışım hep iyi şeyler duydum gerçekten .kötü olsaydı söylerdim ama maalesef Big Grin kahretsin ki çok iyi inş bi gün görüşmek nasip olucak şu havalar bi ısınsın... huzur seninle olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-04-2009, Saat:03:21 PM, Düzenleyen: ELİFLAMRA.
Üye
üye olduğum günden beri bu kadar uzun süren bir grip daha görmedim ilaç falanda fayda etmiyor..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
piyasaya çıkardınız yine beni ha Smile
eliflamra..havalar güzel..sinema..canavarlar yaratıklara karşı..özdilek..iyi vakit..bilmem bunlar sana bişy hatırlatıyo mu Smileayrca ben de senii seevgiiliim Smile

feyza abla bi gün eczanene baskın yapcam inşallah sen de o sırada orda olursun..geçen bikaç kere geçtim ama kırmızı görmüş boğa modundaydım o yüzden görünmeyeyim dedim Smile
ecrin zülüş..teşekkrü borç bilerim..tanışalım bi ara Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Tam bir hayvan severdir Tongue

Şaka bir yana çok seviyorum bu yönünü rufcum gülücük

Bende çok seviyorum ama annem Sad
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
zuhauhauhaTongueTongueTongue hep bole guluo bu kız
sadece toplasan bır kere konusmusumdur belkı ama ıcden bı kız
ıyı yane ama bellıkı bı yara almıs cok temkınlı:D he bu arada bılmedıgı bısı yk.
bıde yavrum dıe sevdıgı bı kedı war acayıp cırkın böğğğğ :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.