You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
Görüyor musun?
Sen ellerde değil bende özgürsün
Uçuk sevdaların gölgesidir tutsaklığın
Bedeli ödenmemiş saatlere mahkûmsun
Sevda sandığın limanlarda
Umudun yelkeni yoktur
İçinden yürür gider yalnızlıklar
Kararan yüreklere ışık sızmaz
Aydınlatmak için güneş mi yeter
Dümeni kırılmış bir özgürlüğün
Var senin biliyor musun
Hercai akşamlarda kara gölgelerin düştüğü
Çizgisi kırılmış bir kaderin elindesin
Sarı yapraklar düşer yüreğinden
Tek mevsime tutsak yaşantında
Sonbahar hüküm sürer anlıyor musun
Düşen bir yaprak gibiydin geldiğin zaman
Sevmekten çok uzaktın sevilmeye yabancı
Sevmeyi öğrendin bunca zaman
Sevilmekten mi korkuyorsun
Aşkımızın üstünde nazar var
Görmüyor musun...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-12-2008, Saat:12:48 PM, Düzenleyen: KaRDeLeN.
köyün delisi
RE: Görüyormusun....
ya bişy dicem..yani kusura bakma snein konuna denk geldi ama..kasıtlı bişy değil gülücük
öncelikle konu güzel teşekkür ederim gülücük
sonralıkla da bu edebiyat yazı ıvır zıvır bölümünden sorunlu moed mu kimse artık işlerini iyi yapmalarını istirham ederim.. lütfen..ben çok büyük rahatsızlık duyuyorum..başlıklarda olsun konularda olsun hep ama heeepppp yazım yanlışları var..şu soru eki olan "mısın, misin"leri ayrı yazmayı ne zaman öğreneceğiz..arkadaşşlar böyle hatalar yapabilir ama sizin işiniz de bunları düzeltmek..lütfen dikkate alın..ben çok rahatsız oluyorum..
teşekkürlerimi bir borç bilir başarılarınızın devamını dilerim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: Görüyormusun....
SENDE SAOL DA . O KADAR EDEBİYATIM OLSA ROMAN YAZARDIMSmile

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: Görüyor musun?
Ehumm ehummm al düzelttimTongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
Hanı nerde duzeltme ben neden gormuom Smile

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Yoksa kör mü oldun?Tongue
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.