You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Google Reklamları
Ya bikere de şu dolar deme nolur senin hiç ytl ile işin olmaz mı?Tongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Tıklayın Arkadaşlar Sitemizin iyiliği de gelişmesi için lütfen
Tıklayan Herkesdsen Allah razı olsun
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-10-2008, Saat:02:19 PM, Düzenleyen: Manav.
Profesör
manav imalı imalı konuşma ne para kazanmasından bahsediyorsun sen? bu sitenin ne kadar gideri oldu biliyomusun sen? ve bunu tek başıma karşılıyorum bugüne kadar da cebime 1 kuruş girmedi bilmediğin konularda yorumda bulunma istersen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Google Reklamları
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:manav imalı imalı konuşma ne para kazanmasından bahsediyorsun sen? bu sitenin ne kadar gideri oldu biliyomusun sen? ve bunu tek başıma karşılıyorum bugüne kadar da cebime 1 kuruş girmedi bilmediğin konularda yorumda bulunma istersen

Ben Gerçekten Bu işleri Bildiğim İçin (((manav imalı imalı konuşma))) İnsan gibi bir cümle kurdum içinde en küçük bir kötü veya dalga geçmek adına hiçbir şey olmayan saf ve sizi düşün düğüm için google reklâmlarını gerçekten önemli olduğu bildiğim için
Çook Yanlış Anlamışsın
Biz Buraya Dalga geçmeye Değil Bir Şeyler Paylaşmaya İki üç teşekkür veya Güzel söz duymaya geldik ama senin yaptığım bu konuşma hiç hoş olmadı!

Gerçekten Çok kırıldım Bu cümlenize
Çok Yanlış anlamışsınız Beni üzgünSad

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ATMACA ARKADAŞ HEMŞOM LÜTFEN

HER ŞEYİ TERSİNDEN ANLAMAgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
manav tamam yanlış anladıysam kusura bakma ama sonuna imla koyunca öyle anladım o halde sözümü geri alıyorum ve tşk ediyorumgülücük

sende karşılığında bi tık yaparsan ödeşirizgülücük sahra ama o da hatalı cümle kurmuş istemeden yani tek suçlu ben değilimgülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Adminim yaaa nasıl güzel konuşmuş,kıymetini bilelim ve reklemları tıklayalım hep birlikte...: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: Google Reklamları
Alıntı:Tıklayın Arkadaşlar Sitemizin iyiliği de gelişmesi için lütfen
Tıklayan Herkesdsen Allah razı olsun

cümleyi düzeltim bi daha imla kullanmam her halte bu yanlış anlamadan sonra Sad

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.