Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Gönüllü annelik yapar mısınız?
Gönüllü annelik yapar mısınız?
çocuk ağaçtan düşmüş eli mosmor davul gibi şişmişti eline pansuman yaptım bir güzel yıkadım yemek verdim bir güzel yedi sonra da uyudu kaldı
hergün bize geliyodu pansumanını yapıp yedirip içirip yolluyodum çocuğu
o çocuğu evlat edinme hayalleri kuruyodum yaşım da 18- 19 :D:D babama evlat edinelim diye çok baskı yapmıştım hiç unutmuyorum 
babası yoktu anne var ama çocukla hiç ilgilenmiyordu sonradan öğrendim toplumun hoş karşılamadığı mesleği yapıyormuş anne

sokakta kirli pasaklı bir çocuk görünce içimden şu çocuğu alıp bi güzel yıkasam tertemiz giydirsem annelik yapsam diye çok geçirdiğim oluyor

sözün özü çok istiyorum böyle gönüllü annelik yapmak kimsesiz çocuklara yardım etmek ...
Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"
"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
ne kadar gönüllüde olsa hiç kimse kendi anne si gibi kendi evladı gibi bakmaz bakamaz.
bende çok istemiştim çocuk esirgeme kurumunda ücretsiz çalışmayı.
kabul etmediler.önce ozamanlar yasımı bahane ettiler.
sonrada çocuk gelişimi bölümü okumam lazımmış dediler.
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)
"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi