You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gönüllü annelik yapar mısınız?

Gönüllü annelik yapar mısınız?

Yeni Üye
RE: Gönüllü annelik yapar mısınız?
bende yapmak istiyorum çok araştırdım ama sonuç alamadım.. bana uzun süreli almaktan bahsettiler bende onu yapamam çalışıorum..bi çocuğum olsun istiyorum..konu ile ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu konu ıle ılgılı cesıtlı calısmalar yapan kurumlar var.bıraz uzerıne dusersenız ıstedıgınız sonuca ulasabılırsınızgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
eski evimizde kardeşim bi tane çocuk bulmuş eve getirmişdi birgün adı Alişti
çocuk ağaçtan düşmüş eli mosmor davul gibi şişmişti eline pansuman yaptım bir güzel yıkadım yemek verdim bir güzel yedi sonra da uyudu kaldı gülücük hergün bize geliyodu pansumanını yapıp yedirip içirip yolluyodum çocuğu gülücük o çocuğu evlat edinme hayalleri kuruyodum yaşım da 18- 19 :D:D babama evlat edinelim diye çok baskı yapmıştım hiç unutmuyorum gülücük
babası yoktu anne var ama çocukla hiç ilgilenmiyordu sonradan öğrendim toplumun hoş karşılamadığı mesleği yapıyormuş anne Sad

sokakta kirli pasaklı bir çocuk görünce içimden şu çocuğu alıp bi güzel yıkasam tertemiz giydirsem annelik yapsam diye çok geçirdiğim oluyor gülücük

sözün özü çok istiyorum böyle gönüllü annelik yapmak kimsesiz çocuklara yardım etmek ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-03-2013, Saat:04:26 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
Üye
hangi şehirlerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama, hemen hemen her ilde yetimhane yada yaşlılar yurdu vardır. inanki çok muhtaçlar... gönüllü ablalık yaptım uzun bir dönem... onlar maddi birşey beklemiyorlar, bir tebessüm sadece... darülacezede elimi tutup çantanın içinde ne var merak ettim deyip karıştıran yaşlı teyze mi istersiniz, parfümün güzelmiş bana da alırmısın diyen mi? yada bana makyaj yapsana diyen de... oralarda insan ne olduğunu unutuyor... elimden gelse afrikaya bile gidebilirim...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Aslinda neden olmasin ki gülücük

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Gönüllü babalık yok mu, yahu..? Ben de gönüllü baba olmak istiyorum... gülücük
Aksın kanım, kefenime renk olsun!
Al kefenim, bayrağıma denk olsun!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
onları oralara bırakanları bi kaşık suda boğasım var da
ne kadar gönüllüde olsa hiç kimse kendi anne si gibi kendi evladı gibi bakmaz bakamaz.
bende çok istemiştim çocuk esirgeme kurumunda ücretsiz çalışmayı.
kabul etmediler.önce ozamanlar yasımı bahane ettiler.
sonrada çocuk gelişimi bölümü okumam lazımmış dediler.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.