You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gizli Topuklu Ayakkabı Modası

Profesör
[Resim: 01xo4.png]

Ayakkabı hastalarına müjde, işte size kimsenin giymeye kolay kolay cesaret edemiyeceği kadar orjinal yeni ayakkabı tasarımı. Topuklu, ‘topuksuz ayakkabının’ bir bölümünün hiç olmaması paha da ağır olmasını engellememiş, bu yeni modayı takip etmenin bedeli sadece 1800 sterlini gözden çıkartmanız yeterli… Antonio Berardi tarafından tasarlanan bu ayakkabılar dekor için değil gerçekten giymek için. Gwyneth Paltrow, Uma Thurman ve Victoria Beckham’ın en çok kullandığı ayakkabı markalrından bir olmasına rağmen henüz bu tasarım için büyük siparişler alınmamış.
39 yaşındaki İngiliz tasarımcı Berardi, bu modeli yaparken 1980′lerin Post modern akımından etkilendiğini belirterek ısrarla tasarladığı ayakkabının herhangi bir tehlikesi olmadığını savunuyor. Berardi, Ergonomik bir tasarımı olan gizli topuk da, tüm ağırlığı öndeki platformun taşıdığını belirtirken ayak sağlığı uzmanlarıysa tasarımın vücut sağlığı açısından çok büyük tehlikler taşıdığını belirtiyorlar.Siz yine de bu ayakkabıyı giyecek kadar çılgınsanız edinebileceğiniz adresi hemen belirtelim. Browns mağazaları, Londra. Ayakkabıyı sipariş ettikten sonra birkaç hafta da beklemeyi göze almanız gerekiyor.
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-05-2009, Saat:11:12 PM, Düzenleyen: Belinay.
Uzman
RE: Gizli Topuklu Ayakkabı Modası
anam ben görüneniyle idare ediyim görünmeyen lazım deillkahkaha
hem beklemeye gerekte yok anında buluruyorummgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben bu cesarete sahip değilim şahsen,hem görünenler yetiyo artı bu pabuçları üstüne para verseler yine giymem aklım başımda şükür: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
senden bişeyden anlamıyoonn o şekilde yürünmezki banu alkan tarzı parmak ucundan
topugu kırılan bı kişi gibii yürüyebiliyomu imkansızifadeTongue

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: Gizli Topuklu Ayakkabı Modası
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Ben bu cesarete sahip değilim şahsen,hem görünenler yetiyo artı bu pabuçları üstüne para verseler yine giymem aklım başımda şükür: ))

ifade
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
benim aklım başımda deilmi oluyo ayni şimdiifade
topukludan başka ayakkabı giyemiyomki ben kahkaha

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Banu alkan gibi kimsecikler olmaz anam ne diyon senTongueTongue
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
hayatta giymem topuklu bi düğünlerde çarık tercihimdir yani annem çarık diyo gerçek adı babetgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Cvp: Gizli Topuklu Ayakkabı Modası
Allah'a şükür topukluya ihtiyacım yokkarizm
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.