You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
RE: gittin..!
ya kızın başlığı katl ettiniz ben olsam çiğ çiğ yemişidim sizigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: gittin..!
_TRANSLATOR_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ayse yaptin mi begendiginihehehehehegülücük

böğğgülücükböğğgülücük bende küstüm işte hıhhhhhSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: gittin..!
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kızın başlığı katl ettiniz ben olsam çiğ çiğ yemişidim sizigülücük

sus kız yangına körükle gitme icon icon icon
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya kızın başlığı katl ettiniz ben olsam çiğ çiğ yemişidim sizigülücük

timam sustum şafi bunlar seni seviyor ondan böyleler sende gül diye uğraşıyorlargülücük

bak böle beyaz beyazkihkihSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

timam sustum şafi bunlar seni seviyor ondan böyleler sende gül diye uğraşıyorlargülücük

bak böle beyaz beyazkihkihSmile

alkışSmilealkışSmile
yürü kim tutar seni hehehehehegülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: gittin..!
nükleik asit Adlı Kullanıcıdan Alıntı:saol lokumum paylaşım çok güzel
hehehehehegülücükhehehehehegülücük

1. sayfada böle bi yorum yaptım ama sen adam gibi yorum olarak görmüon heralde şafak hıhhhhhSmilehıhhhhhSmile
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.