You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kıdemli Üye
GİTME ZAMANI...
GİTME ZAMANI........
[Resim: 0511hs7jl6.jpg]
Her akşam davetsiz gelişinden yoruldum.Sessizce karşımda oturup bana eziyet etmenden, içimi acıtmandan ve beni keşkelerimin derinliğinde boğmandan nefret ediyorum artık.Yıllar boyu seni nasıl da ilmek ilmek ,nakış nakış işlemiş benden biri yapmışım.Aynaya baktığım da göremediğim kendimi tüm çıplaklığı ile nasıl oldu da görebildim sende.Ey karanlıkta ki aydınlığım, dost meclisinde ki sözüm.Gözyaşlarımın şahidi,isyanlarımın siperi.
Susma ne olur...
Aslında bakma böyle sitem ettiğime ne tuhaf ki artık bende ve öyle bendensin ki...Kutsal bir ayine hazırlanır gibi hazırlanıp seni bekler oldum her gece...Ve karşında sadece gözlerimle eşlik ediyorum sessizliğine...
Geçmişten öyle uzaktan bir çığlık geliyor ki kulağıma "Yapmaaaaaa" hayret ne kadar da çok benim sesime benziyor.Sonra uzun bir bekleyiş ve yine aynı ses "anneeeeeeeeee"neler oluyor anlamıyorum.
Birden dev bir ekranda ordan oraya koşturan yığınlar...gülüyorum...Telaşları ne acaba birden bire etrafım kalabalıklaşıyor"sen güçlüsün,başarırısın,akıllısın..korkma başını dik tut "diyenler. Ne komik. Oysa ben içimde çocuk ruhumla büyümeyen yaramaz bir kız çocuğuyum.
Uzun sürmüyor sürmeyecek biliyorum. Umut tacirlerinin elinde yok oluyor umutlarım.
Bütün bunları bana söyleten sana nasıl kızıyorum bir bilsen..
Gün doğmak üzere senin gitme benimde maske takma zamanım.......
Şimdi git.....
Git YALNIZLIĞIM.........
ALINTI
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: GİTME ZAMANI...
sitede bu arlar ımmm pesimist bi hawa mı war bana mı öle gelioSmilegülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: RE: GİTME ZAMANI...
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitede bu arlar ımmm pesimist bi hawa mı war bana mı öle gelioSmilegülücük

SEMERKANDIM BENDE HAVA HEP KAPALI VE KARAMSAR GÜNEŞ BANA YÜZÜNÜ ÇEVİRMEYECEK AMA SİTEYE DÖRT MEVSİMDE LAZIM NE DERSİN...Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:sitede bu arlar ımmm pesimist bi hawa mı war bana mı öle gelioSmilegülücük

SEMERKANDIM BENDE HAVA HEP KAPALI VE KARAMSAR GÜNEŞ BANA YÜZÜNÜ ÇEVİRMEYECEK AMA SİTEYE DÖRT MEVSİMDE LAZIM NE DERSİN...Wink

hea derimgülücük

ben sewiom bu hawayı hoşş yane sorun deilSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: GİTME ZAMANI...
ASUDE ablacım ödüm koptu yaa başlığı görünce GİDİYOSUN SANDIM rosegulflow

GEÇ BULDUM TEZ KAYBETMEK İSTEMEM SENİ GİTME SAKIN AskimWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: GİTME ZAMANI...
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ASUDE ablacım ödüm koptu yaa başlığı görünce GİDİYOSUN SANDIM rosegulflow

GEÇ BULDUM TEZ KAYBETMEK İSTEMEM SENİ GİTME SAKIN AskimWink
canım benim burdayım bir yere gitmiyorum...

;ben yalnızlığımı uğurluyorum seher vaktinde...
sizlerin sevgisiyle dolduruyorum heybemi...;

netim açık olduğu ve rabbim ömür bahşettiği mühlet sizlerleyim...
yaş farkımız olmasına rağmen, sevginiz, saygınız ,ilği alakanız için ben müteşekkirim...

hepiniz benim manevi kardeşlerimsiniz yanınızda yakınızda olmak çok güzel... ablanızım...
sonsuza dek böyle olmasını umut ederim...

rabbime emanet olun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
elbette canım giderken yüregimi sizlerle bırakmıştım...
şimdi kavuşma ve paylaşma zamanı...
sağolasın...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yüreği dört mevsimle dolu ve gidişi de gelişi de muhteşem benim güzel dostum özlendin: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Yüreği dört mevsimle dolu ve gidişi de gelişi de muhteşem benim güzel dostum özlendin: ))
allah razı olsun dostum...
ne güzel sözler bunlar,teşekkür ederim...
bende özlemişim,hem dostumu hemde yüreğinin güzelliğinden dökülenleri...
selametle kal...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Özlenenler hep derin yerdedirler ve sen yeri dolmayanlardansın: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.