You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Administrator
Gidiyorum...
[Resim: hgroyal7xebs6ca8.gif]

Telafisi yok bazı şeylerin

tekrarı yok.

Bir film sahnesi ya da bir melodi gibi geri sarması yok.

Yaşadığım ve yaşlandığımın telafisi yok. işte sadece bu yüzden vazgeçiyorum sevemediğim.

Hep yanıtı yasaklanmış sorular sordular

o masal ülkesinin kapılarını zorladılar!

Gitmek; ne demek acaba farklı lügatlarda. benim gidişim beceremeyişim sevemediğim. peki niye sana yazıyorum böyle umarsız böyle çare arar gibi böyle yitik... bir yerlerde aradığım sen misin yoksa?

Yok ya sanmam... eğer öyle olsaydı sen de seni aradığımı görür ve karşıma çıkardın...

Bu sefer kararlıyım gidiyorum sevemediğim!

Artık arkamdan istediğin laneti oku... sevemedim beceremedim çünkü seni sevmeyi...

Peki sen az da olsa özledin mi beni. yokluğumun yerine yenilerini koydun mu odalarına yüreğinin. tabiki evet! ne borcun vardı ki bana...

Gidiyorum sevemediğim.

yüreğim buruk

gözlerim donuk

çareler çaresizliklere yenik.

sevemediğim hayat; gidiyorum!

lakin beceremiyorum!

[Resim: hgroyal7xebs6ca8.gif]

alıntı...
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Gidiyorum...
Yaşadığım ve yaşlandığımın telafisi yok. işte sadece bu yüzden vazgeçiyorum sevemediğim.

Çok dokundu bu dizeler.. Sad
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.