Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Gıcık birimisiniz
Gıcık birimisiniz
Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz.
ciciymişim
)
YANİ KENDİM OLDUM 
Gıcıksınız
Gıcıksınız gıcıksınız. Hem de bile bile. İnsanları kendinize belli bir mesafede tutabilmek ve aralarından yanınıza yaklaşabileceklere kendiniz karar vermek için etrafınıza bir gıcıklık duvarı örmüşsünüz. Soğuk espriler, gereğinden fazla dobralıklar, arada bir öfke patlamaları bu duvarın tuğlası, harcı, sıvası... Canınız istediğinde pek bir şeker olabiliyorsunuz. İşte öyle zamanlarda insanlar şaşırıp kalıyorlar. Siz de uzaktan bakıp hallerine şöyle bir gülüyorsunuz.
Yeniden Başla .
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:
Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
![[Resim: sigpic2959_12.gif]](http://www.mecazen.com/signaturepics/sigpic2959_12.gif)
![[Resim: urjn1.jpg]](http://t1311.hizliresim.com/1h/p/urjn1.jpg)