You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Gıcık birimisiniz

© 9492.698875 ©
RE: Gıcık birimisiniz
benim bu testi çözmeme gerek yok çözmedim bile :D zaten bana birçok kişi gıcıksın demiştir kahkaha ama iyi anlamda tabi :hııh:p ifade gıcıkmışım,gıcıkmıyım neyim ya,meyve veriyom taşlıyorlar :sırıtık: hele birisi var ki maşallahı var gıcık diyo çogunluk o :D ama güzel oluyo desin Bööö anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-11-2009, Saat:03:32 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Forumcu
RE: Gıcık birimisiniz
Kapasiteniz var
Gıcıklık kapasiteniz var, ama pek kullanmıyorsunuz. Keşfedilmeyi bekleyen bir cevher gibi içinizde bir yerde parlayıp duruyor gıcıklıklarınız. Aklınıza dahiyane gıcıklık fikirleri geliyor ama anında unutmayı tercih ediyorsunuz. Çünkü gıcıkları sevmiyorsunuz. Oysa yaratıcı gıcıklık diye bir şey var. Mesela Kötü Kedi Şerafettin, Garfield, Gargamel'in kedisi Azman da gıcıklardı. Azman gibi değil, Garfield gibi gıcık olmanın kime ne zararı var deyip, ufak ufak kapasitenizi açığa çıkarmaya başlasanız hem siz hem dünya çok eğlenir .....ben çok gıcık bırısıyım aslındaaa
Faniyim fani olanı istemem Acizim aciz olanı istemem Ruhumu Rahmana teslım eyledim gayrı istemem....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.