Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Gıcık birimisiniz
Gıcık birimisiniz
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Gıcıklık kapasiteniz var, ama pek kullanmıyorsunuz. Keşfedilmeyi bekleyen bir cevher gibi içinizde bir yerde parlayıp duruyor gıcıklıklarınız. Aklınıza dahiyane gıcıklık fikirleri geliyor ama anında unutmayı tercih ediyorsunuz. Çünkü gıcıkları sevmiyorsunuz. Oysa yaratıcı gıcıklık diye bir şey var. Mesela Kötü Kedi Şerafettin, Garfield, Gargamel'in kedisi Azman da gıcıklardı. Azman gibi değil, Garfield gibi gıcık olmanın kime ne zararı var deyip, ufak ufak kapasitenizi açığa çıkarmaya başlasanız hem siz hem dünya çok eğlenir.
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!
Franz Kafka
Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Ay hem nasıl inatçısınız... Yani sizinle eşit inatta birisiyle, küçük bir köprüde karşılaşsanız kazara, yol vermek yerine boğulmayı tercih edecek kadar abartıyorsunuz işi. Anlıyoruz, bir sürü şeyi sizden daha iyi bilen yok. Özellikle kendiniz hakkındaki kararlarda burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. Ama insanlar da sırf o karar size ait diye değiştirmenizi istemiyorlar. Hele bir durun, düşünün, kararlarınızı inat yeteneğinizle değil, mantığınızla verin. Göreceksiniz, sizden hiçbir şey eksilmeyecek... Hatta laf aramızda çok şey kazanacaksınız...
ben dayanamadım ınatcılıgıda yapdım
aynı sorular soruluo hepsınde ama
Franz Kafka

Cici bile sayılabilirsiniz
Arada bir gıcıklık yaptığınız doğru. Huysuzlanıyor, insanlara karşı samimiyetinizi yitiriveriyorsunuz. Çünkü karşınızda gıcık insanlar olduğunu keşfediyorsunuz. Aslında siz gıcıkla gıcık oluyorsunuz. Kendi halinize bırakıldığınızda ise pekala cici bir insansınız. Yeter ki keyfiniz yerinde olsun. İnsanların özellikle arkanızdan konuşmayacaklarını, size yalan söylemeyeceklerini bilin... İşte böyle kendinizi iyi hissettiğiniz zamanlarda bir bebeğin samimi gülümsemesiyle etrafınıza neşe saçıyorsunuz.
ciciymişim he hee
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi