You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: geri dönmedi
O zaman hocam pejmurde salaş saç sakal karışmış namütenahi yollara düş veyahut geçen bir arkdaşada tavsiye ettim kayık al onun içinde yaşa şarapçılar gibi aşk şarabından içenlerin meskeni olduğu belli olsun ben tavsiye ediyorum da uygulamasanız daha iyi sıhhatiniz bozulmasın..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Yapılacaklar bunlar yangından ilk kurtarılacak şey kendin önce canın sonra önem sırasıyla kurtarabilirsiniz ben vurmak için söylemedim iyi geleceğini düşündüğüm için söyledim yoksa birde ben vurayım vuran vurmuş zaten mantalitesiyle yaklaşmadım bakın bence siz dünyaya bir nanik fırlatın acımadıki deyin iyi gelecekgülücükXD
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
vurmak mantalitesiyle yaklaşmadım bakın bence siz dünyaya bir nanik fırlatın acımadıki deyin iyi gelecekgülücükXD yukardaki yazıya imzamı attım

aynen öyle
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 26-07-2010, Saat:10:56 AM, Düzenleyen: seyr.
General
İşte böyle titreyin ve kendinize gelin hayat devam ediyor herşeye rağmen... Hüzün en çok bayanlara yakışır erkeklere yakıştıramıyorum nedense güzel durmuyor sizde de durmuyor o yüzden..gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.