You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Gereksiz Bilgiler
1. Suudi Arabistan'da bir kadın kocasına kahve yapmazsa bu boşanma nedenidir.

2. Bir köpekbalığı 100 milyon damla deniz suyu içindeki bir damla kanı hissedebilir.

3. Bir fare bir deveye oranla daha uzun süre susuzluğa dayanabilir.

4. İnsan midesi 2 haftada bir iç zarını yenilemek zorundadır, aksi halde kendi kendini sindirir.

5. "İ" harfinin üzerindeki noktaya İngilizler "Dedikodu" derler.

6. Bir bardak taze şampanyanın içine bir kuru üzüm atarsanız üzüm asansör gibi bardağın altından üstüne üstünden altına sürekli dolaşır.

7. Eğer ağzımıza attığımız bir şeye tükürüğümüz değmese onun tadını anlayamayız.

8. Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.

9. Mc Donalds'in karının %40'ı çocuk mönüsü satışından gelir.

10. Her insanin dilinin izi de parmak izi gibi farklıdır.

11. Tarihi film Ben Hur'da çekim ekibinin fark etmediği kırmızı bir otomobil görünür.

12. Einstein 9 yasına kadar düzgün konuşamamıştır. Ailesi onun özürlü olduğunu düşünmüştür.

13. Her gün doğan çocukların ortalama 12'si yanlış anne babaya verilmektedir.

14. Kağıt para sanıldığı gibi kağıttan değil pamuktan yapılır. 1950'den önce kenevir, ağaç kabuğu ve marijuana yaprağı kullanılarak yapılırdı.

15. Çikolatanın köpekleri öldürdüğü doğrudur. Onların kalbine ve sinir sistemine zarar verir. Yarım kilo kadar çikolata küçük bir köpeği öldürebilir.

16. Birçok ruj çeşidi balık pulu içerir.

17. Katil balinalar köpek balıklarının midesine alttan torpil gibi vurarak onları öldürür.

18. Ketcap 1830'lu yıllarda ilaç olarak satılırdı.
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
RE: Gereksiz Bilgiler
8. Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.
hey maşallah
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Cvp: RE: Gereksiz Bilgiler
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:8. Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.
hey maşallah

hakketen hey maşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Gereksiz Bilgiler
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:8. Zürafa kulağını 53 santim uzunluğundaki dili ile temizler.
hey maşallah

hakketen hey maşallah

ıykkkkkkkkkböğğgülücük ama doğal olan ne yapsın yes
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Gereksiz Bilgiler
18. Ketcap 1830'lu yıllarda ilaç olarak satılırdı.

ne ilacıymış acaba marankinin kulağına gitmesin akşamına kozmik bilinç diye yedirmeye kalkar bize
''solcu olmak, filistinde israile karşı olmakken, dünyanın kalanında israil karşıtlığına karşı olmaktır"Sıfırıncı Delege
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.